Snart kan du også købe en buket, når du handler

AALBORG: Fra på lørdag og nogle lørdage frem kan du skrue op for selvforkælelsen og tage en buket med hjem, når du handler i Shoppen.

Shoppingcentret har nemlig lavet en aftale med blomsterdekoratør Sofie Nørgaard om at åbne en stand på torvet nogle lørdage i efteråret.

- Jeg glæder mig rigtig meget, for det er første gang, jeg laver noget af den her slags med en salgsstand, fortæller Sofie Nørgaard, der ellers arbejder freelance og har værksted derhjemme.

Katrine Schousboe
Man kan få bundet en buket ved den nye blomsterstand, men man kan også få blandede blomsterbundter og så selv bestemme, hvordan de skal sættes sammen. Privatfoto

- Jeg vil primært have afskårne blomster med og binde buketter på stedet efter, hvad folk vil have. Derudover vil jeg også have nogle buketter, der er lavet på forhånd og et mindre udvalg af finurlige planter, siger hun og tilføjer, at hun går efter et enkelt udtryk, når hun sammensætter buketter, og når det kommer til planter.

- Jeg kan rigtig godt lide nogle enkle lerkrukker med nogle fede sukkulenter. For mig skal det helst fremstå, som det er, lyder det.

Sofie Nørgaard har arbejdet med blomster, siden hun var 13 år og blev udlært i 2012. De seneste år har hun været selvstændig med udgangspunkt i Øster Hornum og er fast leverandør til blandt andet en række større hoteller, hvor hun står for udsmykning.

Derudover laver hun også blomster for private til f.eks. bryllupper og andre former for fester og hun har en lille vejbod ved hjemmet, hvor hun sælger både planter og buketter.

Katrine Schousboe
Sofie Nørgaard har arbejdet med blomster siden hun var 13 år - de seneste år som selvstændig blomsterdekoratør. Privatfoto

Foreløbig er der lavet en aftale med Shoppen om at lave en blomsterstand tre lørdage, men Sofie Nørgaard vil ikke afvise, at flere datoer kan komme på tale.

- Vi må se, hvordan det går. Jeg har en lillebitte virksomhed, og det er svært at forudsige, hvordan det bliver taget imod, for det skal også kunne betale sig økonomisk for mig, siger hun med smil i stemmen.

Sofie Nørgaard binder blomster på torvet i Shoppen på lørdag 26. september kl. 11-14.

Katrine Schousboe
Foreløbig besøger Sofie Nørgaard Shoppen tre lørdage - men flere datoer kan komme på tale. Privatfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...