Find badetøjet frem fra gemmerne og gør dig klar til at hoppe i Limfjorden

AALBORG: Sol, sommer og en forfriskende dukkert i Aalborg Havnebad.

Lyder det ikke bare som en lækker cocktail?

For hvem vil dog ikke gerne igen have en solrig og varm rekordsommer her i 2019 a la sommeren 2018, hvor en svalende dukkert gjorde underværker for ens kropstemperatur i den forgangne badesæson, når varmen ellers blev for meget.

Så hvis du er med på en frisk dukkert eller to, så skal du endelig sætte kryds i kalenderen ud for datoen lørdag den 1. juni, for denne dag åbner Aalborg Havnebad dørene præcis klokken 10.00 og tager dermed hul på en ny badesæson på Aalborgs havnefront.

Torben O. Andersen
Aalborg Havnebad er en oase midt i storbyen Aalborg, hvor det er muligt at hygge sig med hele familien. Arkivfoto: Bent Bach

Bademester Kaj Bjerregaard Jensen, Aalborg Havnebad, siger til aalborg:nu, at man om kort tid går i gang med at gøre havnebadet klar til den forestående sæson.

- Vi skal bl.a. have monteret sikkerhedsnettene, ligesom der også skal gøres grundigt rent i bassinerne.

- Vi har åbent i hele sommerperioden frem til søndag den 25. august i tidsrummet fra klokken 10 til 19, og vores korps af livreddere er også parat til en ny tørn, oplyser han.

Den daglige leder af havnebadet fortæller også, at rotteplagen i havnebadet skulle være et overstået kapitel.

Rotternes tilstedeværelse nødvendiggjorde således en total nedlukning af havnebadet i en periode i 2018, mens man forsøgte at komme af med de ubudne gæster.

Torben O. Andersen
Man tager meget fornuftigt først et skridt, så et mere og et mere endnu, før man - som børnene her på billedet - er klar til den helt store dukkert i Limfjorden. Arkivfoto: Bent Bach

Kaj Bjerregaard Jensen:

- Der er gjort en rigtig stor indsats for at komme problemet til livs, og jeg har fået melding om, at de sidste rotter i anlægget er konstateret den 30. november i fjor.

- Jeg både håber og tror, at vi er blevet rotterne kvit i Aalborg Havnebad, men på den anden side kan man jo aldrig vide sig 100 procent sikker.

- Vi skal selvfølgelig fortsat holde øje med, at der ikke dukker nye rotter op, og kommunen er også klar til at tage kampen op, hvis der er behov for det.

Bademesteren fortæller også, at et nyt tiltag i rottebekæmpelsen er, at der i den ny sæson opsættes helt nye affaldsstativer med indbyggede rottefælder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...