Husk at holde helt fri, når du har fri, lyder det fra ANR-vært Matilde Alexandra Rasmussen. Mød hende her

AALBORG: Matilde Alexandra Rasmussen er sammen med Anders Wortmann vært på ANR’s Morgenkøterne. Hun bruger sommerferien til at koble helt af fra hverdagens gøremål og i stedet nyde solen, varmen og de kølige drinks sammen med vennerne

Hvad er du mest stolt af ved at være fra Aalborg?

Jeg er stolt af Aalborgs rummelighed. Her er der alverdens muligheder for udvikling og udforskning.

Om det så er din voksende interesse for kunst, du vil undersøge, eller dine forskellige facetter af musikpræferencer, hvorvidt du er disko-dasko-dansemus eller brunt bodega-beundrer, eller om du er til gourmet eller chiagrød med granola.

Aalborg rummer det hele.

Susanne Justsen
- Nyd sommeren! Til vinter kommer vi sikkert til at savne den, lyder det fra Matilde Alexandra Rasmussen, Foto: Henrik Bo

Hvad viser du dine gæster, når de kommer til byen?

Min lejlighed. Hehe.

Men dernæst viser jeg dem Havnefronten, startende ved Musikkens Hus, ned forbi Jomfru Ane Parken og ind under Limfjordsbroen. Forbi Kulturbroen, Aalborg Streetfood, Fjordbyen og Vestre Fjordpark.

Og så tager vi Egholmfærgen og spiser måske en frokost på Restaurant Kronborg, hvorefter turen går tilbage til Aalborgsiden og ned mod Hasseris, hvor jeg kommer fra.

På vejen smutter vi rundt om Kridtgraven og tager Annebergstien på vej tilbage forbi Aalborg Stadion og Vor Frelsers Kirke.

Ja... du får ondt i benene, når du besøger mig.

Hvad er sommer for dig?

Lys, sol, varme, glæde, kulør, drinks, hygge... ja, listen er lang.

Som et citat siger det så smukt (kunstnernavnet er mig desværre ukendt):

Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer… Life gets better.

Susanne Justsen
Nogle af Matildes bedste sommerminder involverer afslapning i Vestre Fjordpark i ægte Mallorca-stil med en håndfuld veninder og en solhat. Foto: Henrik Bo

Hvad er dine bedste sommerminder fra Aalborg?

Afslapning i Vestre Fjordpark i ægte Mallorca-stil med en håndfuld dejlige veninder og en solhat. Ølbowling i Østre Anlæg med høj musik og kolde breezere (sorry for de dertilhørende soundbokse i øvrigt). Drinks i solen på en café i midtbyen. Og tænk, at man kan savne de alt for tidligt lyse morgener efter en nat på Pigen & Trompeten i Jomfru Ane Gade. Men det gør jeg altså også.

Susanne Justsen
Matilde tager gerne udenbys gæster med til Egholm og en frokost på Restaurant Kronborg. Foto: Henrik Bo

Hvis du holder ferie her i byen, hvad vil du så lave?

Alt ovenstående. Måske lige med tilføjelse af en tur i Aalborg Zoo med niecen, en hel dag i Fårup Sommerland med familien, ti-tolv havefester med vennerne... og koncerter! En masse koncerter.

Hvad er dit bedste sommertip til andre?

Kobl fra, skriv ned, slap af.

Det lyder måske banalt, men sommerferien (hvis du er heldig at have sådan én) er en perfekt mulighed for at koble helt fra hverdagens trummerum. Glem alt om stressende alarmer, halvkold kaffe på skrivebordet, oprivende telefonsamtaler og drillende teknik.

Og kommer du i tanke om noget arbejdsrelateret, så skriv det ned, og vend tilbage til det EFTER ferien.

Slap af, når du har ferie, og hold fri, når du har fri... det siger jeg lige så meget til mig selv :-)

Og nyd sommeren! Til vinter kommer vi sikkert til at savne den.

Susanne Justsen
- Det lyder måske banalt, men sommerferien (hvis du er heldig at have sådan én) er en perfekt mulighed for at koble helt fra hverdagens trummerum, siger Matilde. Foto: Henrik Bo.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...