Caféen vil være med til at skabe go' stemning og liv i bybilledet

AALBORG: Sangria er lig med sommer og hygge på terrassen. I hvert fald hvis du spørger Jonas Hûtscher Hejlesen fra Penny Lane, og derfor er caféen snart klar med sit seneste initiativ, Sangria-tid.

Hver fredag og lørdag hele sommeren bliver åbningstiden udvidet, og spansk stemning indta'r terrassen foran Penny Lane med sangria og snacks.

- Vi vil gerne bidrage og være med til at skabe god stemning og endnu mere liv i byen. Både vi og Café Peace overfor har et fint torv, og modsat tidligere bliver det mere og mere brugt også at sætte sig udendørs her på Boulevarden, siger han.

- Jeg håber, gæsterne vil komme her og hygge sig et par timer, inden de skal ud at spise eller til koncert. Smagen af sangria er sommer og terrassehygge i min verden.

Der er flere grunde til, at valget netop er faldet på den spanske drik.

- Først og fremmest er Penny Lane ikke et cocktailsted. Og så er sangria en af de drikke, der aldrig dør. Selv om den er væk i en periode, holder den sig i live og dukker altid op igen, siger Jonas Hütscher Hejlesen.

- Og så er den meget ukompliceret, der er ikke en masse regler.

På Penny Lane har man lavet sin helt egen sangria, og det præcise indhold røber vi naturligvis ikke.

- Men den har en frisk smag med masser af appelsin og krydderier.

Sangria-event på Penny Lane hver fredag og lørdag, første gang 7. og 8. maj. Åbningstiden bliver udvidet lørdag til klokken 18 og fredag til klokken 19.

Du kan følge med her på Penny Lanes Facebookside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...