I kan se kæmpe fortidsdyr og gå på jagt efter en skjult skat

AALBORG: Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og hvis du ikke allerede har lagt planer for, hvad du skal lave sammen med dine børn i feriedagene, så er Zoo klar med et bud på god underholdning for hele familien.

Fra 26. juni - 8. august kan I således nyde sommeren i Zoo med et væld af oplevelser helt tæt på de vilde dyr.

Hver dag er der rundt omkring ved dyreanlæggene speaks med de faste dyrepassere, som fortæller om dyrene og dagligdagen.

På Zoofariscenen kan du se en forestilling, der handler om at genudsætte dyr i naturen, og hvordan dyrene er tilpasset forskellige levevilkår og klimaer. På scenen optræder også Safari Simon og hans bedste ven, orangutangen Pongo.

Susanne Justsen
Du kan møde denne edderkop i udstillingen "Kæmpe Kryb & Kravl". Arkivfoto: Bo Lehm

Er du interesseret i fortidens dyreliv, så kan du hele sommeren se 20 imponerende dinosaurer i naturlig størrelse i udstillingen "Extinction", og du kan møde en tre meter høj fugledderkop, opleve en gigantisk spyflue eller stå ansigt til ansigt med en to meter lang myg i udstillingen "Kæmpe Kryb & Kravl".

Hvis du vil vide endnu mere om dyrene i Zoo og blive en rigtig mester-zoolog, kan du tage på Aalborg Zoos skattejagt og få en masse viden. Skattekortet udleveres ved indgangen.

Aalborg Zoo er åben 10-19 alle dage hele sommeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...