Forestillingen er "Scapins Rævestreger

AALBORG: Som noget helt nyt kan alle nordjyder, gæster og turister i år få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse, når Aalborg Teater, Teater Slotsgården og Kunsten præsenterer sommerteater på Kunstens amfiscene. Forestillingen er "Scapins Rævestreger", en skøn og morsom komedie af Moliere.

Om samarbejdet med Teater Slotsgården og Kunsten, siger Teaterdirektør Hans Henriksen:

- Det er fantastisk at vi har fået dette samarbejde i stand, og jeg er rigtig glad for at vi som landsdelens største teater kan være med til at der også kan tilbydes teateroplevelser, både for landsdelens teaterinteresserede publikum, samt for de turister der i løbet af sommeren besøg Nordjylland.

Gitte Ørskou, direktør for Kunsten, om samarbejdet:

- Vi glæder os meget til at invitere til teateroplevelser på Kunstens amfiscene. Omgivet af skov, Alvar Aaltos smukke hus og de mange unikke kunstoplevelser, vi kan tilbyde, kommer det til at gå op i en højere enhed. Vi håber, at mange nordjyder vil tage oplevelsen til sig.

Scapins Rævestreger bliver frækt, forførende, fabelagtigt, fandenivoldsk og ikke mindst morsomt og overraskende sommerteater under åben himmel.

To fyre er ekstatisk forelskede i hver sin henrivende sigøjnerkvinde. De to unge mænds fædre har dog andre planer, og da de får nys om hvad der er i gære, bliver sønnerne fanget i hver sin kærlighedstragedie. Heldigvis kommer Scapin på banen for at redde trådene ud og skabe harmoni og sunde ægteskaber. Gode råd er dyre og med Scapin ved roret blive de gode råd ekstra dyre.

Scapins Rævestreger er en af Moliéres absolut sjoveste komedier. Den er sjov, til tider grotesk og lægger sig pladask i hælene på Comedia del* Arte, som Moliére var så tydeligt inspireret af.

I forestillingen medvirker Thomas Nielsen, Rebecca Rønde Killerich, Mette Kjeldgaard, Morten Klode, Amanda Bøgestrøm Isaksen, Niels Andersen og Kristian Rossen.

Scapins Rævestreger iscenesættes af den unge instruktør Johan Sarauw og scenografien er skabt af skuespiller og stifter af Teater Slotsgården Jakob Moth-Poulsen og Johan sarauw.

Scapins Rævestreger kan opleves på Kunstens amfiscene fra 25. til og med 29. juli 2018

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...