Sommervejr, kolde drinks og studievenlig pris – en helt perfekt cocktail i vores ører. Vi guider dig til, hvor du kan købe friske forsyninger ud af huset

AALBORG: Sommeren har ramt os! Det giver anledning til at tage ud og nyde det gode vejr i vores smukke Aalborg. Er du vild med drinks og cocktails fra byens caféer og barer, og elsker du at nyde sommersolen i byens grønne parker eller på en gåtur langs fjorden? Så ved vi lige hvordan, du indfrier begge behov.

Vi lister her tre steder i byen, hvor du kan få drinks og cocktails to go. Skål!

Anne  Norre og Emilie Madsen
Ulla Ts drink Solbær/Rosé beskrives efter sigende som forfriskende, sommerklar, favorit og vanedannende. Foto: Café Ulla Terkelsen, London.

Café Ulla Terkelsen, London: Kreative cocktails for alle pengene

Vestbyens måske mest populære café, der byder på et hav af lækkerier i farverige omgivelser, har også drinks og cocktails på menuen, som du kan købe med på tur.

Hos Ulla T serverer de kreative cocktails som ølcocktails, hvor du helt sikkert selv kan gætte hovedingrediensen, og "You're a #hot mess", der indeholder jalapeños. Du kan også vælge favoritterne solbær/rosé og hyldeblomst/hvidvin – men pas på, de skulle efter sigende være vanedannende.

Alle Ulla Ts cocktails og drinks kan fås ud af huset.

Priser: Fra 50 kr.

Hvor: Kastetvej 36

Anne  Norre og Emilie Madsen
Vælg selv mellem: Pornstar Martini, Clover Club, Mojito, Midori Sour, Gin Hass. Foto: Baren Aalborg Streetfood.

Baren, Aalborg Streetfood: Ferievibes og sommerstemning

Har du planer om at skulle til Vestre Fjordpark? Så kan du på vejen svinge forbi Aalborg Streetfoods Baren og købe lidt lækkert at drikke med som prikken over i’et på en hyggelig sommerdag. Her er der drinks, friluftsbadet og solnedgang - det bliver ikke mere ferievibes end det!

Hos Baren Aalborg Streetfood kan du vælge en stribe af drinks og cocktails, og alle kan fås to go!

Du kan få velkendte drinks som Mojito – en all time klassiker, eller Gin Hass, som er manges yndlingsdrik. Du kan også få lidt mere eksotiske drinks som Midori Sour, der er lavet på japansk melonlikør og Clover Club, som er er en udenlandsk drink med hindbær. Og nu bliver det frækt! For på drinkskortet har de også Pornstar Martini, der er en drink med passionsfrugt og et pift af champagne på toppen.

Priser: Fra 70 kr.

Hvor: Skudehavnsvej 35-37

Anne  Norre og Emilie Madsen
Kolde forfriskninger: BACO Speciel, Gin Hass og Tequila Sunrise. Foto: Alberte Hjorth Nilsson

Cafe BACO: Drinks til studievenlige priser

Bagelcaféen med priser, som alle kan være med på, har ud over deres lækre udvalg i dagtimerne også konceptet BACO By Night, hvor du kan nyde cocktails, øl, vin m.m. Selvom Budolfi Plads byder på hyggelige rammer, kan du også her købe dine drinks med og nyde dem i mere naturskønne omgivelser. Du får god kvalitet og et fint udvalg for et lille beløb.

Du kan vælge mellem ni forskelige varianter og alle kan fås to go. De har alt fra en BACO-Special (vodka, rabarberlemonade og lime) til en Espresso Martini eller en klassisk G&T.

Priser: Alle drinks og cocktails koster 40 kr.

Hvor: Budolfi Pl. 20

Velbekomme!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...