Arrangørerne lover lækkerier og fed stemning til årets ALT for damernes Kvindeløb

AALBORG: ALT for damerne vil afholde Danmarks hyggeligste kvindeløb, og her skal der være plads til alle, uanset hvilken form de er i. Derfor kan du vælge at løbe enten 5, 10, eller 15 kilometer eller den særlige 5 kilometer walk-rute, når det populære løb kommer til Aalborg.

Uden mad og drikke, duer kroppen ikke

Det er vigtigt at få fyldt godt med brændstof på kroppen, inden man dyrker sport, og det har ALT for damerne også taget højde for. De har indgået et samarbejde med Lagkagehuset, der kommer forbi med sunde lækkerier. Du kan vælge imellem fem forskellige menuer, der enten kan købes, når du tilmelder dig eller på selve dagen. I menuerne indgår blandt andet en cæsar pastasalat, vegetarisk rugbrødsbolle sandwich eller en kyllingesandwich.

Pauline Vink
Mads Nørgaard designede løbetrøjen til ALT for damernes Kvindeløb i 2016 og står også bag dette års udgave. Foto: Klaus Rudbæk

Gensyn med populær designer

Mads Nørgaard står endnu engang bag dette års specialdesignede løbetrøje, ligesom han gjorde det i 2016. Sidst var trøjen yderst populær i alle de byer, som kvindeløbet kom til, og i år har trøjen ligeså de ikoniske striber, som oftest er at finde i Mads Nørgaards designs. Goodiebagen matcher selvfølgelig trøjen med sine striber i rød og navy blue. Denne vil være fyldt med lækre produkter fra ALT for damerne og deres sponsorer til en værdi af minimum 500 kroner.

Yoga er kommet på programmet

ALT for damernes Kvindeløb 2019 er i Aalborg 19. juni og løbspladsen, hvor starten og målstregen er placeret, befinder sig på Søvangen ved Lindholm Brygge, der ligger overfor Lidl. Pladsen åbner klokken 16 med velkomst, foredrag med sundhedsekspert Michelle Kristensen og opvarmning inden starten går for de forskellige distancer. For de løbende deltagere er ruterne placeret i det umiddelbare nærområde i Lindholm, hvor dem på gåben kommer en tur over broen og tilbage igen. Som noget nyt vil der også være mulighed for at deltage i et yoga-arrangement med undervisning, og dette kan du også være med til, selvom du ikke har lyst til at deltage i kvindeløbet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...