Som studerende er der mange penge at spare rundt i byen - se her, hvilke attraktioner du kan score studierabat ved

Er du udstyret med et studiekort og klar på at komme rundt og opleve byens forskellige kulturtilbud? Vi har samlet en liste med 5 steder, hvor du kan spare en god sjat på billetten. God fornøjelse!

Aalborg Zoo

Som byens mest besøgte attraktion, er Aalborg Zoo, med over 100 forskellige eksotiske dyrearter, ikke er dumt bud på steder, man kan få sig en på opleveren. Det gælder både i sommer- og vintersæsonen - fra midt november forvandles haven nemlig til en kæmpe lysfest med 100.000-vis af glødende pærer i både træer og bygninger. Derudover har du på tværs af sæsonerne mulighed for at overvære fodring af dyrene, udforske årets dinosaurudstilling og grille medbragt mad til en picnic i parken.

Med studiekort sparer du 20% på både entrébillet og årskort.

Katrine Brix
Aalborg Zoo. Arkivfoto

Biffen i Nordkraft

Det store, rå kulturhus ved havnen, som tidligere har ageret kraftværk, huser en bred vifte af kulturelle aktiviteter og oplevelser. Det er ingen undtagelse i Biffen, som befinder sig i den østlige fløj af bygningen. Her kan du kaste dig ud i alverdens filmperler; Håndplukket med hovedvægt på europæiske filmudgivelser. I Biffens café kan du forsyne dig med kvalitetskaffe, hjemmebag, specialøl og meget andet og i selve biografsalen kan du læne dig tilbage i både almindelige sæder og sofaer.

Med studiekort får du som minimum 15 kroner i rabat ved billetkøb.

Katrine Brix
Biffen Nordkraft. Arkivfoto

Aalborg Teater

Aalborg Teater, beliggende i hjertet af byen, er garanti for god underholdning med de mange forskellige forestillinger fordelt på stedets fire scener. Sæsonen 20/21 byder på 10 spritnye titler og gensyn med gammelt guld. På et teaterbesøg kan du udover skuespil nyde et godt måltid og et velskænket glas i Teatercaféen, hvor der er både kronvildt og Læsø-rejer på menukortet.

Som studerende får du 50% på sæsonkort og entrébillet fra 90 kroner. Desuden får du 10% på køb i caféen.

Katrine Brix
Aalborg Teater. Arkivfoto

DGI Huset Nordkraft

Er du den træningsglade type? DGI Huset i Nordkraft er go-to for både badmintonbaner, fitness, klatrevæg og mere dertil. Af holdtræning kan du hoppe med på alt fra yoga til fitnessboksning, og med over 100 holdtilbud er der rig mulighed for at flette det ind i studielivet. Du kan både erhverve dig et klippekort og et medlemskab, alt efter hvilken træningsrytme man har.

Med studiekortet sparer du 50 kroner på medlemskab og får to ekstra klip ved køb af klippekort.

Katrine Brix
DGI Huset Nordkraft. Arkivfoto

Kunsten Museum Of Modern Art

På det moderne kunstmuseum et stenkast fra centrum, kan du gå på opdagelse i mere end 4000 danske og internationale kunstværker fra 1900-tallet og frem til nu. Af aktiviteter er Kunsten vært for både foredrag, koncerter, familieværksteder, guidede ture og så videre. Du kan desuden give dig i kast med kulinarisk kunst i den tilhørende Café Aalto.

Med studiekort kan du spare 40 kroner på entrébillet.

Katrine Brix
Kunsten i Aalborg. Arkivfoto: Henrik Bo

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...