Selv om du ikke kan være til stede, kan du fremover se livestream fra Geeks Gone Wild

Når der i januar er esportsfestivalen Geeks Gone Wild i Gigantium, kan du takket være Spar Fonden følge med i løjerne, selvom du ikke har muligheden for at deltage i selve begivenheden.

Spar Nord Fonden vil nemlig støtte Geeks Gone Wild med 75.000 kr., der skal finansiere livestreams fra de store turneringer, afviklet under Geeks Gone Wild.

- Geeks Gone Wild har fået støtte fra os før – og det er en fornøjelse at følge festivalens enorme udvikling til nu at være blandt Danmarks største af slagsen. Og det er ikke det vores eneste argument for at støtte igen, siger Elisabeth Viksnins, der er kommunikationschef i Spar Nord Fonden og tilføjer:

- Det handler mindst lige så meget om at medvirke til udvikling og oplevelser for gamerne – med hinanden for de, der når at sikre sig billet – og for alle vi andre i alle aldre, når der i år livestreames fra liv og glade dage i Gigantium i Aalborg.

Hos Geeks Gone Wild, er der glæde over, at Spar Nord Fonden sender penge efter projektet.

- Selvom vores event foregår ude i Gigantium, vil en rigtig stor del af gaming miljøet vælge at følge med hjemmefra deres stuer og værelser. Det, at vi kan invitere gamere i hele landet og sågar over hele verden til at følge med, er med til at gøre vores events rækkevidde meget større og forstærke vores brand, forklarer Lasse Kjær fra Lan Team Nord, der arrangerer Geeks Gone Wild.

Man kan følge med i de sendte livestreams på Twitch.

Geeks Gone Wild, som med en kapacitet på 1260 deltagere er en af landets største esportsfestivaler, finder sted 25.-27. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...