Bilka inviterer til bilbanko 21. august på pladsen i Skalborg

AALBORG: Bilka har efterhånden lang tradition for at omdanne parkeringspladserne til bilbankopladser. Det har været et kæmpe tilløbsstykke over hele landet, når familiebilen ruller ind på Bilkas parkeringsplads og omdannes til en spillehule med bankotal i bilradioen. 21. august er der fødselsdags-bilbanko på parkeringspladsen ved Bilka i Skalborg.

Bilbanko er en sjov oplevelse hvor man sidder i sin bil og spiller banko. Når nogen har banko, dytter de med hornene og blinker med lygterne. Så kommer personalet og tjekker pladen, hvorefter man få et bevis på sin præmie, som kan afhentes umiddelbart efter spillet.

I anledning af Bilkas fødselsdag er der ekstra store og flotte præmier på højkant.

- Men uanset om man kommer fra pladsen med en gevinst i bagagerummet eller ej, så er bankospillet altid en fantastisk sjov oplevelse, hvor spændingen er stor og adrenalin-niveauet i bilerne er højt, lyder det fra eventansvarlig Nicki Stougaard.

Deltagelse og bankoplader er gratis og foregår efter først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner 10. august om formiddagen kl. 9.

Har man lyst til at bidrage med et beløb til Børns Vilkårs projekt Børnetelefonen, er der mulighed for at lave en donation ved arrangementet.

- Vores BilkaLive-koncept handler om at give kunderne hos Bilka gode oplevelser. Derfor er det dejligt at kunne konstatere, at netop Bilbanko er gået rent ind hos vores kunder. Vi håber, at rigtig mange også denne gang har lyst til at spille med og vinde flotte præmier, fortæller Nicki Stougaard.

Booking af p-pladser åbner den 10. august klokken 9.00 på www.bilka.dk/bilbanko og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Til Bilbanko er der ingen besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille kl. 20 - 21.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...