Hvad er din historie? Vi går tættere på dig - og andre - på gaden i Aalborg

Navn:Kristian Jessen

Alder: 35 år

Bopæl: Vester Hassing

Beskæftigelse: Formidler på hovedbiblioteket

- Det er dejligt at være tilbage på biblioteket igen. Det er mærkeligt, men dejligt. Det at se, at folk har savnet os som bibliotek, er virkelig en fantastisk følelse. Det er også dejligt at se ens kolleger igen. Det er noget andet at se dem ansigt til ansigt, end det er via videochat.

I sidste uge åbnede vi op for afgrænset udlån og aflevering. I dag har vi lige fået at vide, vi må åbne op for mere, hvor folk kan gå og kigge i samlingen og finde de bøger, de synes er spændende, og ikke kun må reservere dem. Det at folk kan bruge os noget mere og bruge samlingen noget mere, det er bare fantastisk.

På et personligt plan er det kollegerne, jeg har glædet mig mest til at komme tilbage til - helt klart. Der er noget socialt i at sidde og være sammen med dem, som man ikke skal undervurdere. På et professionelt plan, er det bare at se biblioteket få lov til at hjælpe igen. Jeg fik lov til at hjælpe nogle i sidste uge med at finde noget litteratur. Det er virkeligt det, hjertet brænder for. Så det er bare fantastisk, at man kan lave noget formidling af materialer igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...