Farvel til den populære brunch og hej til frokost á la BBQ-tasting

AALBORG: Glæd dig til gamle favoritter og helt nye grillspecialiteter, når Restaurant Meat skyder gang i deres nye frokostkoncept under navnet BBQ-saturdays.

Med et ønske om at skabe større samspil med aftenkonceptet, tager frokostkonceptet over for den ellers populære brunch, og restaurantchef, Sebastian Rosdahl Rasmussen, fortæller, at du kan forvente en vaskeægte grill barbeque-tasting-oplevelse.

- Vi vil gerne skabe en god helhedsoplevelse, hvor både mad, service og stemning spiller.

- Frokostkonceptet vil fungere sådan, at gæsterne kommer hen til grillen og møder kokken, som kan fortælle om menuen. På den måde kommer man, som gæst, tættere på køkkenet og det bliver mere personligt.

Den specifikke menu er stadig ikke helt på plads, men det bliver en blanding af gamle og nye specialiteter, og der bliver både noget til det kolde og det varme bord. Retterne vil variere løbende, så det altid er en anderledes oplevelse at kigge forbi.

- Og så er det jo et koncept, som man ikke ser det på samme måde andre steder i byen, understreger Sebastian Rosdahl Rasmussen.

Det nye frokostkoncept har sin store debut på lørdag, 24. juli fra 11:30-15, og der er åbent for bordbooking. Prisen er 199 kroner pr. person.

Hold øje med Meat's facebookside for mere info og løbende opdateringer omkring konceptet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...