Aalborg Teater søger fire drenge i alderen fem til otte år, der skal medvirke i forestillingen "Et dukkehjem"

AALBORG: Drømmen om at blive en stor skuespiller kan måske nu blive forløst på Aalborg Teater, hvis man vel at mærke har mod på og lyst til at udfolde sit talent på de skrå brædder.

For det gælder såmænd om at gribe chancen, når den byder sig, og så har man måske taget hul på et eventuelt fremtidigt eventyr i teaterverdenen.

For Aalborg Teater søger nemlig nogle raske og kvikke drenge, der tør træde ud på de skrå brædder og nyde det herlige rampelys.

Teatret skal således bruge fire drenge i alderen fem til otte år, og de skal medvirke i forestillingen "Et dukkehjem", der regnes som én af de helt store klassikere.

Stykket er skrevet af forfatteren Henrik Ibsen, og det er et medrivende og tankevækkende ægteskabsdrama.

Drengene skal spille rollerne som familiens Helmers to ældste børn, og der skal bruges to hold drenge, da børnene kun skal spille hver anden aften.

Børnene spiller en vigtig rolle i forestillingen, men de er dog kun med på scenen i 1. akt.

Og for nu at få fat i de helt rigtige talenter, så afholder teatret audition nu på lørdag den 23. februar, og den finder sted klokken 12.00.

Sidste frist for tilmelding til audition er torsdag den 21. februar, og prøverne begynder allerede i uge ni.

Torben O. Andersen
Aalborg Teater har brug for fire raske drenge i alderen fra fem til otte år, og de skal medvirke i forestillingen "Et dukkehjem". Foto: Aalborg Teater

"Et dukkehjem" spilles på Store Scene og har premiere lørdag den 9. marts, og spilleperioden strækker sig frem til og med tirsdag den 2. april.

Hovedrollerne som ægteparret Nora og Thorvald Helmer spilles af Nanna Skaarup Voss og Ferdinand Falsen Hiis.

Helle Vagner Nielsen, der er pressemedarbejder ved Aalborg Teater, siger til aalborg:nu, at børnene naturligvis får betaling for deres medvirken i forestillingerne.

Hun fortæller også, at "Et dukkehjem" senest blev opført på Aalborg Teater i november 2002.

Tilmelding til audition skal ske på mail til: audition@aalborgteater.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...