Jørgen Heun stopper som formand. Arkivfoto
Livet her

Stafet-formanden stopper

Jørgen Hein takker af efter fem år som formand for Stafet for Livet

11. oktober 2017 kl. 09:03

AALBORG: Formand for Stafet For Livet Aalborg, Jørgen Hein, takker af efter fem år og giver hermed depechen videre til nye kræfter, som kan udvikle stafetten i Aalborg endnu mere.

- Jeg deltog i et infomøde, da Stafet For Livet skulle stables på benene for første gang i Aalborg tilbage i 2012 og blev her rekrutteret som formand. Det har jeg aldrig fortrudt, men synes efter fem år, at nye kræfter skal til, siger Jørgen Hein.

- Det har været fem spændende år, hvor stafetten i Aalborg har samlet over 3.5 mio. kr. ind til Kræftens Bekæmpelse. Det har været interessant at være med til at starte et projekt op, som giver så megen mening for en masse mennesker i Aalborg og omegn, siger han.

- Det er fantastisk at se så mange frivillige, som støtter op om en god sag og lægger så meget arbejde i at gøre Stafet For Livet Aalborg til noget helt specielt. Jeg vil rigtigt gerne benytte chancen for at takke for det gode samarbejde gennem årene og for det kæmpe arbejde de frivillige har lagt i stafetten, lyder det fra Jørgen Hein.

Stafet For Livet Aalborg startede i Karolinelund i 2013 med godt 500 deltagere. Stafetten har siden fået vokseværk og måtte flytte til Kildeparken, hvor der senest i 2017 deltog næsten 2000 personer. Stafet For Livet er et arrangement, som strækker sig over 24 timer, skaber håb, fejrer livet og sætter kræftsagen på dagsordenen.

Stafet For Livet Aalborg åbner for endnu en stafet 3. weekend i august i 2018, hvor man igen håber at se rigtigt mange deltagere.

Annonceret indhold

Nyeste