Der er gode tilbud over alt i dag på Black Friday, og det får mange til at starte med årets julegaver

AALBORG: Et kig rundt i byens gader og ind i forretningerne vidner om, at dagen i dag er noget særligt. Black Friday og de mange tilbud har lokket mennesker ind til midtbyen med håbet om at gøre en god handel og måske få styr på julegaverne allerede inden, vi går ind i december.

I Salling støder vi på Tina Hansen, der har været her siden klokken ni i morges for at kigge tilbud igennem, og indtil videre er hun fint tilfreds:

- Jeg synes, det er et fint koncept. Vi tager fri hver gang, der er Black Friday for at tage ind og handle. Sidste år var vi afsted fra morgen til aften, fortæller hun.

Det er særligt julegaveindkøbene, der skal ordnes i dag, for det betyder bedre gaver under træet:

- Dem vi giver gaver til får for det samme beløb, uanset om det er købt billigere. Det betyder bare, at de får mere, så det er jo godt. Der er mange tilbud herinde, og når man køber meget, så sparer man jo også flere penge, siger Tina Hansen.

Merete Johansen har også fundet vej til midtbyen i anledning af Black Friday, hun har dog ikke en lang specifik indkøbsseddel med sig:

- Vi har været her siden klokken 10.30. Vi er her ikke for noget bestemt men mere for at kigge lidt, og så laver vi en hyggedag ud af det. Vi finder nok noget til os selv og så lidt julegaver, men vi bliver ikke længe, for min datter har fødselsdag i dag. Til gengæld sad jeg oppe i nat og købte en telefon på nettet, fortæller hun.

Vi møder også Betina Andreasen og hendes veninder, der har været i byen siden klokken 12. De mener ikke Black Friday falder den rigtige dag:

- Black Friday er et fedt koncept, men det måtte godt ligge efter, man har fået SU, så kunne vi have købt lidt mere. Det ligger lidt træls på måneden, siger Betina Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...