Staten sælger markant aalborgejendom
Livet her

Staten sælger markant Aalborg-ejendom

Konsortium overtager præmieret erhvervsejendom med prisskilt på trecifret millionbeløb

26. september 2022 kl. 15:00
Opdateret kl. 16:35

AALBORG: En af de mest iøjnefaldende erhvervsejendomme langs indfaldsvejene til Aalborg havde et prisskilt på 112 millioner kroner, da den blev sat til salg i marts i år af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Nu er ejendommen, som huser Skattecenter Aalborg, solgt - og det er sket med et betragteligt afslag i prisen.

Hvor stort vil Freja Ejendomme ikke afsløre.

- Men det meste af afslaget skal bruges på klimaforbedringer i ejendommen. Købere til ejendomme som denne er ekstremt klimabevidste - og det gælder både i forhold til forbrug og indeklima, oplyser Mattias Manstrup, partner i erhvervsmæglerkæden Nordicals Aalborg, som har stået for salget.

Køberne er et konsortium bestående af K Properties fra Aalborg samt fire pensionskasser; Sampension, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger, Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Teknikum- og Diplomingeniører.

Bygningen på Skibsbyggerivej er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter og opført i 2002-2003. Den rummer ca. 7000 m2 erhvervsarealer fordelt på fem etager og med en tilhørende kælder på ca. 850 m2. Der hører ca. 150 p-pladser til ejendommen. 

- Østhavnen i Aalborg er i rivende udvikling i disse år og betragtes som det mest attraktive kontorområde i Nordjylland. Beliggenheden er med andre ord helt i top på denne ejendom, som vi vil omdanne til et moderne og energivenligt flerbrugerhus med plads til flere mellemstore lejere, siger Jeppe Lynge Larsen, COO hos K Properties.

Skattecenter Aalborg vil også fremadrettet holde til på adressen.

Se også
Stor ejendomshandel: Jens Enggaard køber Det Nordjyske Mediehus' domicil
Se også
Tidligere stadsarkitekt: Det er kommunernes ansvar at hindre katastrofale byggerier
Se også
- Det er en lille perle: Kommune vil sælge grund til boliger ved kridtgrav
Se også
Kendt entreprenør: Vi bygger for ringe i dag - og ingen tager ansvar
Annonceret indhold

Nyeste