Boulders søger efter en egnet lokalitet

AALBORG: Fitness-klatrekæden Boulders vil give aalborgenserne mulighed for at udfordre sig selv i højderne på klatrevægge af forskellige sværhedsgrader. Kæden har planer om at åbne en ny, stor klatrehal i Aalborg og er i øjeblikket på jagt efter en egnet lokation.

– Klatring bliver en større og større del af danskernes mentalitet, og vi ønsker at imødekomme behovet for klatrehaller i byer, som endnu ikke har tilstrækkelige klatremuligheder, og hvor efterspørgslen er særligt stor, siger Martin Petersen, direktør og medejer af Boulders, i en pressemeddelelse.

Susanne Justsen
Boulders er på jagt efter en egnet lokalitet i Aalborg. Pr-foto

Blandt disse byer er altså Aalborg. I alt vil kæden åbne 15 klatrehaller i større byer over de næste tre år.

– Klatring er ikke længere kun for ambitiøse idrætsudøvere med bjergbestigning i sigte. I dag findes der mange klatrere i alle aldre, størrelser og livsfaser, som ser sporten som et godt alternativ til fitnesscenteret, siger Martin Petersen.

Boulders har allerede centre i Aarhus, Odense og København, hvor der er ugentlige opdateringer af klatreruter på otte sværhedsgrader, så der er udfordringer for både nye og erfarne.

Susanne Justsen
Flere ser klatring som et alternativ eller supplement til fitness, mener Martin Petersen, direktør og medejer af klatrekæden Boulders. Pr-foto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...