De seneste måneder har hovedbiblioteket gennemgået en større renovering af taget - og snart skal stilladserne pilles ned. Arkivfoto: Martin Damgård
Livet her

Stilladsarbejde lukker dele af Hovedbiblioteket

To dage her i februar bliver dele af biblioteket lukket af sikkerhedshensyn - det skyldes et omfattende stilladsarbejde

01. februar 2019 kl. 14:22

AALBORG: Hovedbiblioteket har de seneste måneder gennemgået en større og tiltrængt renovering af taget. Store stilladser har både inde og ude taget en del af lyset i det store biblioteksrum, ligesom besøgende også har måttet vænne sig til larm.

Renoveringen er ikke færdig, men den er nu nået dertil, hvor stilladserne skal pakkes sammen.

Derfor lukkes for adgangen til det store biblioteksrum i weekenden 9. og 10. februar 2019, så håndværkerne kan skille stilladserne ad.

Hvad betyder den delvise lukning for dig?

For dig, der har planlagt at skulle forbi Hovedbiblioteket, betyder det at dele af biblioteksannekset vil være lukket for adgang de to omtalte dage. Hovedindgangen og indgangen fra biblioteksparken (ud mod Nyhavnsparken) vil være spærret af, men du vil kunne komme ind via indgangen på Nørregade.

Du kan desuden få adgang til børnebiblioteket via den første sidedør i indgangspartiet der vender ud mod Nytorv. Biblioteket stiller skilte frem, så du kan finde vej.

Der gælder desuden følgende:

•Du kan ikke hente din reservation 9. og 10. februar.

•Du kan låne de materialer, der er i børnebiblioteket og i fløjen der ligger i forlængelse af Nørregade-indgangen (populært kaldet ‘Pulsen’). Alle andre områder på Hovedbiblioteket er spærret af.

•Du kan stadig komme og aflevere dine bøger, og der vil være adgang til dagens aviser.

•Der vil desuden være personale til stede i betjent tid.

Biblioteket vil igen være fuldt tilgængeligt og stilladsfrit fra mandag 11. februar.

Annonceret indhold

Nyeste