Ambitionerne er som altid høje hos Stine Rex, der nu går efter at slå ny verdensrekord

AALBORG: Der er efterhånden ikke den rekord, som ultraløber Stine Rex enten ikke har slået eller forsøgt at slå. Denne gang er det verdensrekorden i 48 timer på løbebånd for kvinder, der skal slås.

Tilbage i foråret 2020 slog Stine Rex europæisk og nordisk rekord i almindeligt løb i 48 timer, hvor Stine løb 384 km i Fårup Sommerland. Ambitionen var at slå verdensrekorden på 397 km. Det skriver TV2 Nord.

Denne gang skal rekorden slås i Aalborg Zoo, og altså som sagt på løbebånd. Rekorden der skal slås er på 335 km, og det ser ud til, at der er gode chancer for rent faktisk at nå rekorden. Stine Rex har nemlig allerede tidligere løbet 222,7 på 24 timer.

Vil du gerne heppe på Stine eller måske løbe et par kilometer med hende, vil der blive stillet et løbebånd op, som besøgende gæster frit kan benytte til at få et par kilometer i benene og give god løbekarma til Stine.

Løbet kommer til at foregå mens Zoo er pyntet fint op til Jul i Zoo, så der er altså dobbelt op på gode grunde til at stikke næsen forbi Aalborg Zoo den 26.-28. november.

Hvad: Stine Rex vil slå verdensrekorden i løb på løbebånd

Hvor: Aalborg Zoo

Hvornår: 26.-28. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...