Fodboldturneringen byder velkommen til flere end 4000 deltagere

AALBORG: Det går bare en vej for City Cup - og det er fremad. I år runder den internationale ungdomsturnering 4000 deltagere, og det er rekord.

Aalborg Freja må mobilisere alle frivillige kræfter til det yderste, når den gamle arbejderklub i Aalborgs vestlige bydel endnu en gang står som arrangør af den store, internationale fodboldturnering for ungdomshold, City Cup.

Det præcise antal deltagere er 4032, fordelt på 303 hold – også det største antal nogensinde.

- Det er naturligvis ikke et mål i sig selv bare at vokse, men når nu interessen for City Cup er så stor, og når vi har mulighed for at passe alle hold ind i turneringen, så vil vi naturligvis gerne sige velkommen til så mange som muligt, siger Aalborg Frejas formand, Jan Daucke.

Han priser det kolossale sammenhold i klubben. Uden det kunne det ikke lade sig gøre at få hele det store maskineri omkring så stor en turnering til at køre.

Af de 303 hold kommer 264 udefra - fra resten af landet og lande ude i Europa. De resterende er lokale hold fra Aalborg-området.

Alt i alt skal der spilles 937 kampe, inden det sidste pift i dommerfløjten lyder op mod aftenhimlen over Aalborg lørdag den 1. juni.

De første kampe spilles allerede Kr. Himmelfartsdag, torsdag 30. maj, klokken 8 – og så spilles der på 20 baner lige frem til mørket sænker sig torsdag og fredag. Sidste finale spilles lørdag klokken 18.

Der er åbningsceremoni på Frejas opvisningsbane torsdag kl. 20, og fredag aften kan de mange unge spillere mødes udenfor kridtstregerne, når der er alkoholfrit diskotek i Frejas nye sportshal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...