Det er ottende gang, du kan shoppe løs på Aalborg Sneakermarket. Arkivfoto: Matthew Burnett
Shopping

Større end nogensinde: Sneakermarket vender tilbage i juleudgave

Aalborg Sneakermarket har vokseværk - nu bliver endnu flere stande sat til salg

06. oktober 2021 kl. 19:19

AALBORG: Du får masser af julestemning og fede sko, når Aalborg Sneakermarket vender tilbage med endnu en udgave i begyndelsen af december.

Og denne gang bliver markedet i Aalborg Streetfood større end nogensinde, op mod 20 ekstra stande bliver nemlig sat til salg her onsdag aften. Og hvis du er interesseret, skal du nok skynde dig, for sidste gang var de første 36 væk i løbet af kort tid.

Der er masser at vælge imellem, når der er Sneakers for Christmas i december. PR-foto

Succesen blandt både stadeholdere og gæster gør, at der ved seneste markedet var lang kø - men denne gang er der taget forholdsregler.

- Der var flaskehalse, så nu bruger vi endnu et rum og fjerner en scene. Derudover laver vi separat ind- og udgang, ligesom der bliver mere plads, når du skal prøve de forskellige sko, siger initiativtager Ida Rekha.

Hun glæder sig over, at markedet er populært med udsolgte stande og mange gæster.

- Der er ikke særlig mange skomarkeder i Jylland, og så er sneakers populære både blandt samlere og andre købere. I dag bruger man skoene i alle mulige sammenhænge - og de appellerer til alle køn og aldersgrupper, siger hun, der også gerne vil udvikle markedet med endnu mere streetwear.

- Jeg håber, at nogen der eksempelvis har vintagebutikker også vil booke en stand, så der bliver endnu mere at vælge imellem.

Det kommende og ottende marked finder sted 4. december, og Ida Rekha lover allerede nu, at det bliver et rigtigt julemarked.

- Der bliver masser af julestemning - vi pynter op i Streetfood, der bli'r juletræer pyntet med sneakers, konkurrencer og idéer til julegaver, siger hun.

Denne gang er der plads til op mod 56 stande, Sneakers for Christmas finder stedet hos Aalborg Streetfood lørdag 4. december klokken 11.30 til 15.

Du kan læse mere og booke en stand her

Annonceret indhold

Nyeste