AKKC omdannes til uhyggeligt horror house. Foto: AKKC
Det sker

Større og vildere end nogensinde: AKKC og karneval er klar med Horror Night

Halloween er lige rundt om hjørnet, og du kan nu købe billet til årets mest uhyggelige horror-begivenhed

10. september 2021 kl. 09:00

AALBORG: Der bliver fuld plade på gys, gru og horror, når Aalborg Karneval og Aalborg Kongres & Kultur Center er klar med Horror Night i slutningen af oktober.

Ligesom sidste år har Aalborg Karneval og AKKC indgået et samarbejde om arrangementet, der dog blev aflyst i sidste øjeblik sidste år. Det vil foregå i kælderen under AKKC, og måske fordi vi måtte undvære gyseraftenen sidste år, lover arrangørerne, at det i år bliver større og vildere end nogensinde.

- Vi kan slet ikke vente med at skræmme livet af gæsterne i de uhyggelige gange og områder under AKKC. Det er lagt op til det største og mest skræmmende Horror Night nogensinde. Sammen med AKKC fik vi jo et ekstra år til at udvikle begivenheden, der sidste år var udsolgt! Så hvordan mon det går i år. Vi glæder os supermeget og har allerede gåsehud på vegne af publikum. Sjældent er der blevet skreget så meget og højt i gangene eller katakomberne, som de kalder dem i AKKC, fortæller sekretariatsleder hos Aalborg Karneval, Sjaja Haddadi. Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Horror-turen bliver dobbelt så lang!

Årets tema centrerer sig igen omkring en nært forestående apokalypse og bygger således videre på sidste år.

- Vi havde et virkelig godt og gennemført setup klar inden aflysningen i 2020, og det synes vi selvfølgelig, at vores gæster skal have lov at opleve. Derfor har vi valgt at arbejde videre med samme tema. Dog er ruten rundt i det store kulturhus’ skjulte afkroge gjort dobbelt så lang i år for at give gæsterne en endnu dybere og mere skræmmende oplevelse, lover Sjaja Haddadi.

- AKKC er jo et hus kendt for sine spøgelser, faktisk har vi to i de kilometerlange gange under jorden, hvor publikum ellers aldrig får lov at komme. Derfor er det også en kæmpesjov opgave for os at skabe Horror Night sammen med Aalborg Karneval, og det lader til, at nordjyderne synes om en skræk i livet, for der blev jo udsolgt på rekordtid sidste år og desværre aflyst. Men i år er vi så klar, storsmiler en glad Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Hvad: Horror house

Hvor: I kælderen under Aalborg Kongres & Kultur Center

Hvornår: I weekender 8.+9. samt 15.+16. oktober.

Du finder billetter til arrangementet lige her

Annonceret indhold

Nyeste