Østre Havn danner igen ramme om vandfestivalen. Foto: Svenn Hjartarson
Det sker

Større, vildere, sjovere: Waater Festival vender tilbage

Du kan se frem til en weekend med masser af aktiviteter og sjov på vandet

23. juni 2019 kl. 17:30

AALBORG: Vandmænd og havfruer har noget at glæde sig til, når Waater Festival igen bliver søsat omkring Østre Havn.

Der er lagt op til masser af sjov på vandet; du kan sejle, svømme, padle, dykke og meget andet.

Blandt initiativtagerne til vandfestivalen er Nichlas Tougaard, der fik ideen sidste år, fordi han med egne ord er en vandhund og dagligt har udsigt til fjorden fra sit reklamebureau Det nye sort.

- Jeg vil gerne inspirere andre til at bruge vandet. Vi har fjorden tæt på, og jeg synes ikke, der er særlig mange aktiviteter, når man tænker på, at vand fylder så meget, siger han.

- Og i år bliver Waater Festival endnu større, vildere og sjovere.

Der er masser af aktiviteter at se frem til på Limfjorden. Foto: Svenn Hjartarson

By møder strand

Han er godt i gang med planlægningen sammen med Jens Jørgensen fra Surf & Ski samt Jesper Skov, der tidligere var en del af Aalborg Cable Park.

- I år skaber vi en mere helstøbt festival, hvor vi udvider med flere vandaktiviteter, siger Nichlas Tougaard og nævner sup board til otte personer, flydende trampolin og en dykkertank på land.

- Samtidig vil vi forsøge at skabe mere miljø i et "byen møder stranden-tema". Et mix af det urbane Østre Havn med beton og asfalt - og en strandkulisse med planter og strandmøbler. Så vi får et både cool og hyggeligt miljø.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage i Waater Festival, og derfor består arbejdet for arrangørerne også i høj grad i at finde sponsorer i øjeblikket.

- Vi skal købe en masse forskelligt udstyr, og frem for alt kræver et set-up som vores rigtig mange sikkerhedsforanstaltninger, siger Nichlas Tougaard.

- Så vi håber selvfølgelig på støtte fra lokale virksomheder, der har en interesse i vandfestivalen.

Waater Festival finder sted ved Østre Havn 31. august og 1. september.

Der vil blandt andet være show med professionelle cliff divers fra Tyskland, og du kan selv prøve aktiviteterne fra klokken 10 til 18.

Annonceret indhold

Nyeste