Butik Gejst er en af de butikker der holder online udsalg. Arkivfoto: Bo Lehm
Shopping

Støt lokalt: Her kan du komme til online-udsalg

Flere butikker holder udsalg på Facebook. Se her hvilke og hvornår

03. februar 2021 kl. 09:47

AALBORG: Der er gode chancer for at shoppe lokalt i denne uge. Går man rundt i byen, vil man stadigvæk blive mødt af aflåste butikker. Det betyder heldigvis ikke, at alt ligger stille. Der er naturligvis muligheden for click and collect, men flere butikker tilbyder også live udsalg på Facebook.

Kenza Sko

Kom til online udsalg hos Kenza Sko. Onsdag aften klokken 19.00 kan du komme til udsalg hos Kenza Sko. Ikke i deres butik i Østerågade men på deres Facebookside. Her vil der være gode tilbud på tøj fra blandt andet Karl Lagerfeld og Moschino. Der vil også være tilbud på sko og støvler i diverse størrelser. På deres side skriver de, at du kan få rabat på op til 50%.

BUTIKKEN

Butikken med fashion for the curvy girl i Nørregade holder live udsalg onsdag aften klokken 18.30. Det sker på deres Facebookside og her vil der også være gode tilbud. Som de skriver om liveudsalget, så har de igen ryddet op på lageret og Butikken holder udsalg på fantastiske styles.

Vero Moda

Vero Moda i Aalborg Storcenter holder live-session på deres Instagram og Facebook onsdag aften klokken 17.00. Her kan du score 20% på nye varer, og derudover afholder de også en konkurrence med lækre præmier.

Butik Gejst

Torsdag aften klokken 19.00 kan du komme til live udsalg hos Butik Gejst. Vi vil gerne forkæle dig med lækkert tøj til ekstra skønne priser i disse grå og nedlukkede tider, skriver de på deres Facebookside.

Her kan du score 20% rabat og i enkelte tilfælde op til -50% på skønne styles og lækkert tøj, tasker og få udvalgte smykker. Det eneste du skal gøre er at smide benene op og shoppe med på Facebook torsdag d. 4. februar kl. 19.00.

Ud over de gode tilbud vil der også være konkurrencer med superlækre præmier. Når du har købt din vare, kan du efterfølgende hente dine køb i butikken i hverdagene 13-16 og lørdag 11-14. Du kan også få dem sendt ud.

Holder du også online udsalg, eller kender du til noget der sker? Så tip os her på aalborg:nu på mail aalborgnu@nordjyske.dk.

Annonceret indhold

Nyeste