Du kan snart møde Jamie Talbot, Rasmus og Place on Earth, når ANR inviterer til X Factor koncert

AALBORG: Der er lagt op til en fest på parkeringspladsen ved Bilkas indgang i City Syd, når ANR traditionen tro samler finalefeltet fra årets X Factor ved en gratis koncert. Morgenkøterne Kirstine Richter og Johnni Gade er også til stede, for de har fået rollen som konferencierer.

Af: Camilla Gammelgaard
Morgenkøterne Johnni Gade og Kirstine Richter kommer også forbi og laver lidt sjov. Arkivfoto: Torben Hansen

Live show og autografer

Når Rasmus, Place on Earth og Jamie Talbot, der i øvrigt stammer fra Vejgaard, indtager scenen, vil de synge sangene fra dette års X Factor sæson. Så der er rig mulighed for at synge med og hylde sin favorit. ANRs musikchef, Jan Jensen, fortæller, at netop X Factor koncerterne altid har været højt prioriteret hos ANR:

- Det er fedt, fordi rigtig mange mennesker ser X Factor. Så i en periode er der en vis hype omkring det. Vi har fra første periode set, at det er noget, folk gerne vil komme til, og derfor fortsætter vi, fortæller han.

Nogen af de tidligere koncerter har faktisk været så populære, at han selv måtte undvære.

- Et år måtte mine unger og jeg køre hjem igen, fordi der ikke været parkeringspladser. Det var året, hvor Linda vandt, og hvor koncerten var på Gammeltorv, fortæller han og fortsætter:

- Vi håber selvfølgelig folk er med på den igen, og at vejret bliver godt.

ANR forventer, at koncerten varer en times tid. Når den slutter, kan du møde alle X Factor finalisterne på Centertorvet i Aalborg Storcenter, hvor de vil hilse på deres fans og skrive autografer.

Hele herligheden finder sted fredag den 20. april klokken 17.00, og det koster ingenting at deltage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...