Fødevaremarked falder i aalborgensernes smag

AALBORG: Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken er kommet godt i gang, og et af de kommende events har allerede mødt ekstra stor interesse. I dag lørdag 8. maj fra kl. 11.30-16.00 kan du på Aalborg Streetfood møde lokale forhandlere af alverdens råvarer og delikatesser.

Der har været stor interesse til markedet, så forventningerne er store.

- Vi rangerer nummer et, når man skriver råvaremarked på Google, og vores begivenhed på Facebook er nået ud til 70.000 mennesker. Så der er måske en små 100.000 mennesker, der har set det, fortæller Mikkel Funder fra Aalborg Streetfood.

Og det ser ud til, at vi godt kan glæde os. Der er nemlig rig mulighed for at få fyldt både slikskabet og grøntsagsskufferne op.

- Til markedet kan du møde producenter fra hele Nordjylland. De tilbyder alt fra olivenolie, gin, blomster, økologisk mel, sirupper, ost, marmelade og meget mere. Vi krydser naturligvis fingre for godt vejr, så vi kan afholde markedet udenfor. Skulle vejrguderne ikke være med os, har vi heldigvis en plan B, hvor vi rykker ind i vores eventhal, fortæller Mikkel Funder.

Følgende virksomheder vil være at finde på markedet: Aalborg Greens, Jyske ost, Volsted Gin Destilleri, Vesterhedegaard korn og mel, Blokhus salt, Sorring bær, AgapiFood med græske specialiteter og Kirsten fra Min Yndlings Te.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...