Jazz, rock og pop er blot nogle af de genrer, du kan opleve

AALBORG: Der er fest, og du er inviteret.

Det er studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, der inviterer til RAMA Festival 2019 med flere end 30 koncerter fordelt på fire scener. Du kan høre musik inden for alle tænkelige rytmiske og elektroniske genrer.

RAMA Festival er konservatoriets årlige festival, hvor man kan opleve noget af det bedste, stedet kan byde på. Musikken præsenteres i en lang række minikoncerter på cirka 40 minutter hver i et tæt pakket program.

Det er de studerende selv, der former og styrer festivalen. Privatfoto: Martin Graugaard

Festivalen byder på musikalsk diversitet, og her bliver publikum præsenteret for meget mere end den strømlinede musik, der bliver spiller i radioen. På festivalen er der intim jazz, trippet elektronica, hårdtslående rock, nærværende folk, storslået pop og meget, meget mere.

Som noget nyt bliver festivalen 2019 formet og styret udelukkende af de studerende, der vil gøre alt for at RAMA Festival bliver en totaloplevelse. For eksempel inviteres publikum ud over koncerterne med til workshops i en række forskellige musikalske discipliner fra body percussion og kor til elektronisk musik.

Der er gratis adgang til det hele, publikum kan komme og gå helt som man vil. Festivalen finder sted lørdag 30. marts fra klokken 12 til længe efter midnat i Musikkens Hus i Aalborg.

Se program og alle optrædende på: www.ramafestival.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...