Vintage Deluxe Marked vender tilbage med to events næste år - se datoerne her

AALBORG: Aalborgparret Katerina Freng og Mikkel Aagaard går all in og serverer ikke bare en men hele to omgange Vintage Deluxe Marked næste år.

Parret stod i september bag byens første marked for kvalitetsgenbrug i Agri Nord Hallen, og det blev så stor en succes, at de nu udvider konceptet.

- Vi er meget tilfredse med, hvordan det hele forløb, så derfor tør vi godt satse på to markeder fremover. Det skal også være sådan, at folk ikke glemmer os i løbet af året, siger Mikkel Aagaard.

Det første marked i 2019 bliver 17.-19. april, mens det andet ligger 13.-15. september, og begge gange er der genvalg til sportshallen i Skalborg.

Katrine Schousboe og Lars Pauli
Det er Mikkel Aagaard, der sammen med Katerina Freng, står bag markederne. De driver desuden Le Renard på Budolfi Plads og webshoppen frengbrocante.com.

- Det fungerede på alle måder fint, og nu ved vores udstillere, hvordan rammerne er og vil næste gang kunne lave endnu flottere stande med tæpper, vægge osv., siger han.

Mikkel Aagaard forestiller sig, at de kommende markeder vil blive sæsonbetonede på den måde, at udstillerne i april medbringer varer, der er målrettet udendørssæsonen, mens markedet i eftersommeren vil pege frem mod indesæson og jul.

- Vi var selv overraskede over, hvor bredt et udvalg, og hvor gode varer, der var til salg i år og kan kun se, at det bliver endnu bedre fremover, når udstillerne får mere kendskab til kunderne, siger Mikkel Aagaard.

Markedet i september trak interesserede opkøbere fra det meste af verden - der var gæster fra bl.a. Japan, Portugal, Tyskland, Norge og Sverige.

Katrine Schousboe og Lars Pauli
Ved markedet i september mødte der opkøbere fra det meste af verden op.

Katrine Schousboe og Lars Pauli
Også de kommende markeder bliver holdt i Agri Nord Hallen i Skalborg.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...