Mad & Drikke

Store ændringer på vej: Jin Shing vil ændre konceptet

Den populære restaurant og take away i Nørresundby nedlægger buffeten og udvider grillbaren

08. maj 2018 kl. 15:40

AALBORG: Siden 1985 har Jin Shing lavet asiatisk og grillmad til sultne folk i Nørresundby og omegn, og det vil de fortsætte med. Dog vil det blive inden for lidt andre rammer, end man kender det i dag.

3. juni serves buffet’en  for sidste gang. Foto: Lasse Sand

Spisestedet har netop meldt ud, at de vil udvide deres grillbar med flere siddepladser, så de rumme flere spisende gæster i fremtiden. Samtidig vil de fokusere endnu mere på deres samarbejde med diverse supermarkedskæder, som gør det muligt at sætte tænderne i Jin Shings mad, selvom man ikke befinder sig i nærheden af Nørresundby.

- Jeg har altid drømt at producere mad til rigtig mange personer. Men jeg har aldrig haft pladsen til det. Det får jeg nu ved at lukke buffeten, fortæller Hung Han Tang, som har været ejer i 20 år efter at have overtaget efter forældrene.

- Mange spørger sikkert: Hvorfor lukke noget, der er en stor succes. Svaret er, at jeg også har lyst til at prøve noget nyt. Endelig er jeg også lidt træt at det madspild, der er ved at have en buffet, tilføjer han.

Jin Shing leverer i dag til en række Menu-forretninger fra Sæby til Fjerritslev og fra Skalborg til Mariager. Der er kontakter med Coop og der er også allerede aftaler med flere Spar-butikker, som Hung Han Tung håber kan udbygges. Endelig kan man også finde flere af Jin Shings lækkerier i Salling.

Grillbaren bliver derimod udvidet, så der bliver omkring 90 siddepladser plus et halvt hundrede på terrassen.

Foto: Lasse Sand

Medarbejderskaren vil sandsynligvis blive berørt af omlægningen. Der er lige beskæftiget op mod 30 - fremover bliver det lidt færre.

Spisestedet vil dog gerne sikre, at standarden af maden forbliver den samme, og at den laves efter deres egne opskrifter. Buffeten serveres for sidste gang 3. juni 2018

Folkene bag Jin Shing håber på, at deres gæster vil tage godt i mod det nye koncept og understreger, at der ikke bliver pillet ved deres kerneværdi, som for dem er grillebaren. Den vil være den samme, som den var for 20 år siden, skriver de i et opslag på Facebook.

Annonceret indhold

Nyeste