Nu kan du igen gå i Salling, Magasin og Friis

AALBORG: Det hele er der endnu. De røde, runde skilte i gulvet, der fortæller, vi skal holde afstand. Spritdispenserne og de ansatte med gule veste, der holder øje med, at alt går rigtigt til.

Var du lige landet i Aalborg fra en fjern planet, ville du næppe gætte, at Salling, Magasin og Friis Shoppingcenter netop har været lukket for gæster i fire måneder.

- Nej, alting står sådan set, som da der blev lukket ned. Men i dag er en festdag. Det er nærmest som juleaften for os og alle de ansatte i butikkerne, vi har sådan glædet os, lyder det begejstret fra centermanager i Friis, Henriette Sønder.

På gangbroen mellem centret og Magasin lyser en stor reklame op, hvor stormagasinet slår fast, at man har savnet os, kunderne. Men selv om det altså er første dag, vi igen kan slentre rundt mellem centrets butikker, er det en relativt afdæmpet fest uden nogen antydning af kø eller trængsel.

- På den måde er vi tilbage ved hverdagen, hvor det er en almindelig onsdag i april. Man kan godt fornemme, at mange er tilbage på arbejde, og de studerende også er i gang igen. Til gengæld håber vi meget på, at de kommende weekender bliver gode, siger hun.

Alle forretninger er igen åbne i Friis og en enkelt ny, urbutikken Ebert Danmark, er kommet til. Til gengæld er Is A Bella og D'let - Det Grønne Køkken lukket frem til 6. maj på grund af kravet om bordbestilling og coronapas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...