Mad er stadig omdrejningspunkt - men der kommer nyt fokus på events, koncerter og spil

AALBORG: Det er som forvandlet, når Street Food i Vestbyen åbner igen. Ordet Køkkenfabrikken er føjet til navnet - og det er ikke tilfældigt.

- Mad er stadig det vigtigste, og de kendte madboder fra tidligere er her fortsat samt et par nye, siger Toni Jørgensen, der står i spidsen for den delvist nye ejerkreds, som også tæller flere lokale kræfter fra landsdelen.

- Men samtidig satser vi på oplevelsesøkonomi, og vi vil gøre det til en helhedsoplevelse at besøge Street Food. Vi åbner et kulturhus med en masse aktiviteter og mad fra alverdens køkkener.

Tina Larsen
Toni Jørgensen står i spidsen for den nye ejerkreds. Foto: Kim Dahl Hansen

Når de rå haller igen slår dørene op, bliver det blandt andet med eventhal, hvor der vil være poetry slam, comedy, foredrag og koncerter. Spil kommer også til at fylde meget, blandt andet et brætspilområde med lounge, shuffleboard og en retro-spillehal med eksempelvis Pacman og flipperspil.

Der er også tænkt på de yngste med legeland og hoppeborge - ligesom ejerne satser på et udendørs loungeområde, så man kan nyde udsigten over Limfjorden.

- Man kan hygge sig ude og inde, spise frokost og aftensmad og være sammen med venner og familie om spil og oplevelser, sammenfatter Toni Jørgensen, der også står bag Oslo Street Food og spisestederne Duck It.

Tina Larsen
Der bliver også plads til forskellige områder med spil. Foto: Kim Dahl Hansen

Han har tidligere været en del af ejerkredsen bag Street Food og lægger stor vægt på, at de forskellige ejere af boder også er vigtige for helheden.

- Her skal være et godt sammenhold, og alle skal løfte i flok, vi er ikke stærkere end det svageste led, siger Toni Jørgensen.

I øjeblikket er han og de øvrige medejere ved at sætte Street Food Køkkenfabrikken i stand.

- Jeg mener, vi har sat det bedst mulige hold til at drive stedet og udnytte de muligheder, der er i hallerne, siger Toni Jørgensen.

- Vi ser et stort potentiale i Street Food, så vi har taget arbejdstøjet på.

Tina Larsen
Ejerne ser et stort potentiale her i Street Food. Foto: Kim Dahl Hansen

Åbningen var planlagt til begyndelsen af april, men indtil videre er der ikke en fast dato på grund af frygten for coronavirus.

- Men jeg glæder mig til, at vi kan præsentere alt det nye for vores gæster. Der er kun tre-fire byer i Danmark, der har størrelsen til rigtigt at kunne bære et sted som det her, siger Toni Jørgensen.

- Jeg håber, aalborgenserne synes, det er spændende. Og alle er velkomne her - både børn og voksne.

Du finder Street Food Køkkenfabrikken på Skudehavnsvej 35-37.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...