Heldigvis kan du stadigvæk få stillet sulten og være med til siddearrangementer

AALBORG: Vanvids-kanin-bingo og loppemarked bliver i forbindelse med de seneste coronatiltag sat på pause hos Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken.

Du kan dog stadigvæk få stillet sulten, der gælder de samme regler som på restauranter og cafeer. Du skal bære mundbind, når du går rundt, men har du først fundet en siddeplads, må du gerne afmontere dit værnemiddel. Dette gør naturligvis også, at indtaget af føde bliver mindre udfordrende.

Kaninkostumerne er dog midlertidigt blevet lagt på lageret.

- Lige præcis vores Vanvids-kanin-bingo kræver, at deltagerne skal rejse sig og lave fysiske ting. Det bliver derfor meget bøvlet med mundbind, der skal på og af hele tiden, så det lægger vi lige på hylden, fortæller Toni Jørgensen fra Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken.

Der vil dog blive afholdt siddende arrangementer, så der vil stadigvæk være underholdning.

Blandt andet vil der torsdag være musik i madhallen med Salvador Olmos Trio og der vil være old School bingo i royal Hall på søndag.

Indtil videre er de større arrangementer sat på pause, men der bliver holdt nøje øje med udmeldingerne fra myndighederne.

- Vi vil jo meget gerne bruge vores nye eventhal, som snart står færdig. Der kommer jo julefrokoster og oktoberfester, som vi gerne vi være en del af, siger Toni.

Den nye eventhal - som meget snart står klar - skal gerne danne rammerne om en masse arrangementer.

- Vi vil jo gerne have stand-up, fredags-koncerter og meget mere, men det skal naturligvis afholdes forsvarligt. Men indtil videre er fokus altså på de coronasikre arrangementer, lyder det fra Toni. Han oplyser i øvrigt, at han er super glad for, at gæsterne følger reglerne om mundbind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...