Gymnasium inviterer til højtidelighed på Dyrskuepladsen

AALBORG: Der er drive-in-bio, drive-in-fodboldkampe, drive-in-koncerter, drive-in-standup, drive-in-gudstjenester og snart også ... drive-in-dimission.

Eleverne på Aalborg Tekniske Gymnasium får en oplevelse ud over det sædvanlige, når de sidst i juni skal fejre deres eksaminer.

Normalt bliver den slags festligholdt med en stort anlagt dimission med over 1000 gæster og stor fest, men i år har corona sat en stopper for det.

Derfor har man tænkt kreativt på skolen og har indbudt de 256 elever og deres familier til en ægte drive-in-dimission på Dyrskuepladsen i samarbejde med Agri Nord.

- Vi glæder os rigtigt meget. Vi ville rigtig gerne finde en løsning, hvor eleverne kunne have forældre, søskende eller venner med, og det lod sig bare ikke gøre i Musikkens Hus, som vi plejer med de nuværende restriktioner. Agri Nord har været utroligt hjælpsomme i forhold til at få det praktiske til at gå op med dyrskuepladsen her, hvor der både er rigeligt med plads, gode trafikforhold – og så er her jo bare virkelig hyggeligt, fortæller rektor Rikke Palmgren i en pressemeddelelse.

Agri Nord hjælper ikke bare ved at stille arealet til rådighed for de mange gæster. De har også sponseret goodiebags og en rose til eleverne og står for en del af det praktiske ved arrangementet.

- De unge har lidt nok afsavn her under corona-krisen. Væk fra venner, klassekammerater, skolen og i nogle tilfælde familien i flere måneder – og det i en tid i livet, hvor vi alle ved, hvor meget det sociale fylder. Derfor vil vi selvfølgelig gerne være med til at sørge for, at de får en fantastisk dag, og at de kan have deres forældre eller søskende med, for det er jo en stor dag i deres liv, fortæller Kim Koch, administrerende direktør i Agri Nord.

Der er bestilt FM-sender, så lyden fra scenen kan komme ud i bilerne, og to storskærme, der sikrer overblikket hos de bagerst placerende, så fra gymnasiets side er der kun én ting, der kan gå galt.

- Nu håber vi bare, at det gode vejr er med os, for vi skal jo have eleverne op klassevis og modtage deres beviser, fortæller Rikke Palmgren.

Drive-in-dimissionen foregår fredag 26. juni på Dyrskuepladsen i Skalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...