På fredag er der igen klimastrejke og march i Aalborgs gader

AALBORG: Klimaudfordringerne fylder mere end nogensinde. Og den usædvanligt varme vinter i år har nok fået mange til at overveje en ekstra gang, hvad vi kan gøre.

Nu opfordrer Den Grønne Studenterbevægelse igen alle borgere i Aalborg - unge som gamle - til at gå på gaden og støtte op om kampen for en grønnere dagsorden.

Det sker på fredag 13. marts på Gabels Torv, og temaet for strejken er denne gang grøn energi. Bevægelsen vil have os til sammen at sige fra overfor Nordsø-olie og kalder det i en pressemeddelelse "grotest, at der stadig forekommer olieboringer, når der findes grønnere energikilder, der både er billigere og bedre for vores planet."

Protesten begynder på Gabels Torv fredag 13. marts kl. 10 med velkomst og øvning af kampråb.

Herefter er der klimamarch rundt i byens gader efterfulgt af taler og indsamling.

Den Grønne Studenterbevægelse er en forening drevet af frivillige. I Aalborg har afdelingen flere end 60 medlemmer. Foreningen ønsker ved hjælp af klimastrejker at vise politikere, hvor mange mennesker, der ønsker en grøn omstilling. Derudover arrangerer foreningen også foredrag og workshops samt besøger f.eks. gymnasier og højskoler for at fortælle om det grønne budskab,

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...