Der er et bestemt hotel i Aalborg, der er med på listen over hjemsøgte hoteller i Danmark

AALBORG: Er du en af dem der følger med i serien ”Er Der Nogen?” på TV2 Nord og bare har fået lyst til selv at lege spøgelsesjæger? Så er der en god mulighed på et af Aalborgs hoteller.

Du har sikkert kørt forbi det smukke hotel mange gange og lige ud af øjenkrogen set nogle bevægelser i vinduerne. Du har sikkert bare tænkt, at det nok er en gæst eller personalet. Det har det sikkert også været, men det kunne også være en stuepige, der aldrig er taget hjem fra job. Det kan faktisk være, at du har set spøgelsesstuepigen.

Helnan Phønix Hotel på Vesterbro er nemlig hjemsøgt. Det kan man læse på spoegelseshoteller.dk. Vores nu:agent Alberthe Hjorth Nilsson har fundet denne uhyggelige historie frem:

På Helnan Phønix Hotel i Aalborg har man også sit hotel-spøgelse, der er blevet set af flere gæster på det gamle agtværdige hotel på Vesterbro i byens hjerte.

Hen på morgenen vågnede en gæst til lyden af hanegal - og lyden af nogen ved døren.

Døren gik op, og der stod en stuepige med kyse, lille forklæde og fjerkost. Gæsten tænkte, at han hellere måtte ligge stille for ikke at forskrække hende, og så begyndte stuepigen at gå rundt og støve af. Hun trak også gardinerne fra, og gæsten undrede sig over, at hun ikke gik ud på badeværelset. Men det viste sig senere, at det var af nyere dato.

Efter at have trukket gardinet fra gik stuepigen, og gæsten faldt i søvn og sov til halv ni-tiden. Da strålede solen ind, og han tænkte: "Hold da kæft, hvor gør de tidligt rent her." Det beklagede han sig over i receptionen, men her var svaret: "Nej, det gør vi i hvert fald ikke."

Senere på dagen kommenterede gæsten stuepigens sjove, gammeldags uniform, men også her benægtede receptionisten forundret. For her gik personalet i hvide kitler. Siden fandt receptionisten billeder frem af personalet, som de gik klædt i gamle dage. Og der kunne gæsten se, de gik i den slags uniformer, som den stuepige han havde set.

Helnan Phønix Hotel holder ind til videre lukket, men når det åbner op igen, kan du tjekke ind til en nat, du aldrig glemmer. Husk dit Ouija bræt, så skal det nok blive godt. Vi ønsker dig en uhyggelig overnatning.

Denne historie har været bragt på Aalborg.nus Instagram. Følg den og bliv klogere på, hvad der sker i din by.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...