Shopping

STYLEPIT klar til åbning i Aalborg

Webshoppen åbner sin første fysiske butik torsdag - vi har været på besøg i forretningen i Gravensgade

31. oktober 2017 kl. 09:34

AALBORG: STYLEPIT er allerede markant indenfor mode på nettet, tæt på en kvart million følgere på facebook taler deres tydelige sprog.

Webshoppen forhandler tøj, sko, accessories og make-up, og når STYLEPIT Beauty i Gravensgade slår dørene op torsdag, begynder et nyt kapitel; den første fysiske butik overhovedet ser dagens lys.

Og forventningerne er store.

- Vi har brugt meget tid på at finde den helt rigtige placering til vores første butik. Vi valgte Aalborg, fordi det er en stærk handelsby med et stort opland, siger Pernille Ussing, der er Country Sales Manager i STYLEPIT

- Det er en by i udvikling, og vi fornemmer, det er det helt rigtige tidspunkt og sted at åbne et univers som vores. Vi har fulgt med i udviklingen i byen, og vi ser, at aalborgenserne er rigtig gode til at tage imod, når der sker noget nyt i byen.

Filosofien om at skabe værdi for kunderne, er en af årsagerne til, at man nu kan handle i en fysisk butik.

- Vi ønsker at skabe et univers, hvor vi kan tilbyde kunderne en oplevelse, de ikke vil kunne få på samme måde på vores webshop. Vi vil have et stort fokus på den personlige service, hvor kunderne kan føle og dufte sig til vores produkter, siger Pernille Ussing.

Som navnet fortæller, forhandler STYLEPIT Beauty parfumer, cremer og make-up, og det er til både mænd og kvinder.

- I butikken introducerer vi også nye beauty-brands, som vi ikke har haft i vores webshop indtil nu. Vi har især fokuseret på økologiske og bæredygtige mærker, siger Pernille Ussing.

STYLEPIT Beauty åbner klokken 12 torsdag. De første 50 kunder får en goodiebag, udover produkter indeholder en af dem et gavekort på 1000 kroner til butikken. Det er også muligt at få råd og vejledning om make-up og hudscanning fra forskellige konsulenter.

STYLEPIT har eksisteret siden 2000, og på hjemmesiden kan man læse, at webshoppen har vundet titlen Vækst Gazelle i Børsen seks år i træk, og blandt andet også har vundet den danske e-handel Award og europæisk e-handel Award.

Annonceret indhold

Nyeste