Let rumpetten fra den omklamrende sofa, snør løbeskoene og løb frisk og frejdig ud og nyd en skøn verden

AALBORG: - Den hårdeste og mest krævende distance er afstanden fra sofaen og hen til løbeskoene...

Så enkelt og dog alligevel så rammende kan det formuleres, når det drejer sig om at få lettet rumpetten og få nogle kilometer i benene i den gode løbemotions tjeneste.

For hvor kan det dog være ufatteligt svært at få sig rejst op fra den bløde og omklamrende sofa, selv om man ganske udmærket ved, at en kort eller lang løbetur måske gør lidt ondt i dag - men til gengæld gør rigtig godt i morgen.

Og så skal man i øvrigt huske på, at der aldrig er nogen, der er druknet i sved.

Life of Sport er et foretagende med base i Gandrup og skabt og stiftet af tre ildsjæle med hang til løb og al mulig sport.

Torben O. Andersen
Børn elsker helt generelt sport og fysiske udfoldelser, og når startskuddet først har lydt, så kan man næsten ikke se skosåler for bare røg. Arkivfoto: Life of Sport

Passion for sport

Trekløveret beskriver sig selv på følgende måde:

- Vi er alle tre store sportsentusiaster, og vi elsker at deltage i diverse løb og sportsarrangementer landet rundt. Det, der binder os sammen, er vores passion for sport, motion og fællesskab. Vi har alle et brændende ønske om at være med til at inspirere og motivere andre til at mærke glæden ved at dyrke sport og motion i fællesskab. Citat slut.

Og hvem er det så, der har en så skøn og idealistisk målsætning.

Det har brødrene Kasper og Morten Fruensgaard sammen med vennen Martin Ovesen.

Der står tidligere landsholdsboksere på cv’et for begge brødres vedkommende og tidligere håndboldspiller på Martins cv.

Life of Sport arrangerer således med stor succes diverse løb med udgangspunkt fra især Aalborg og Nørresundby.

Martin Ovesen siger til aalborg:nu, at man netop nu tilbyder fire løbe-arrangementer, før man slutter 2018-sæsonen af.

Det drejer sig om Solsidens Fjordløb i Nørresundby søndag den 23. september, 9000 Halvmaraton i Vestre Fjordpark søndag den 7. oktober, Østerådalen Løbet søndag den 18. november og rosinen i pølseenden er Alpe Halvmaraton og Juleløb med udgangspunkt ved Gug Skole søndag den 16. december.

Det samlede antal arrangerede løb ender på i alt 18 i 2018.

Torben O. Andersen
Trekløveret bag Life of Sport er fra venstre Kasper Fruensgaard, Martin Ovesen og Morten Fruensgaard. Arkivfoto: Life of Sport

Fællesskab gør stærk

Martin Ovesen:

- Vi har alle tre deltaget i en lang række løb af forskellig karakter, og på et tidspunkt blev vi noget trætte af at skulle betale et forholdsvist dyrt startgebyr på måske 500-600 kroner.

- Vi mente, at vi kunne gøre det bedre og billigere, og prisen for at deltage i ét af de sidste fire løb her i 2018 svinger fra 50 kroner til 99 kroner, oplyser Martin Ovesen og tilføjer, at man begyndte at arrangere løb for ca. fire år siden.

Life of Sport har følgende motto:

- Fællesskab gør os stærkere.

Martin Ovesen:

- Det er denne filosofi, der ligger bag vores koncept og som danner grundlag for hele ideen bag vores "budgetløb".

- Vi henvender os til et bredt publikum med hovedfokus på motionisterne, og vi vil gerne have så mange som overhovedet muligt ud at løbe.

- Løb giver nemlig øget selvtillid, det er motiverende og man bliver en del af et socialt fællesskab, anfører Martin Ovesen og tilføjer, at man derfor løber med et stort smil på læberne.

Tjek løbene på hjemmesiden: www.lifeofsport.dk
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...