Bjørn (i midten) er medlem nummer 2000. Han og hans kammerat Simon kommer fra Hjørring, og de var i GAME Streetmekka Aalborg for at prøve at klatre for første gang. Privatfoto
Livet her

Succes: Brugerne er vilde med GAME Streetmekka

Efter bare et halvt år har Aalborgs nye hus for gadeidræt 2000 medlemmer - det er dobbelt så mange, som man havde håbet på hele det første år

14. august 2018 kl. 22:09

AALBORG: - Teamet og jeg er overvældede og glade over modtagelsen, vi har fået - Aalborg er for vild.

Glæden er ikke til at tage fejl af hos Anja Lyngsø, der er daglig leder af GAME Streetmekka Aalborg på Kridtsløjfen.

Mandag aften rundede huset for gadeidræt og streetkultur medlem nummer 2000 siden åbningen op til vinterferien. Håbet dengang var at nå 1000 medlemmer i løbet af det første år.

I følge Anja Lyngsø understreger interessen, at der er et behov for, at man rykker gadeidræt ind på tør asfalt, så man kan dyrke aktiviteter som eksempelvis gadefodbold, streetbasket og parkour året rundt.

Et hus for alle

- Vi har særligt fokus på, at folk fortsat har lyst til at komme her igen og igen, siger Anja Lyngsø, der sender en del af æren for succesen videre til teamet, der blandt andet tæller 15 frivillige.

- Vores vigtigste opgave er at sikre, at der er en god stemning i huset. Vi skal være rollemodeller og inkludere alle i fællesskabet. Både dem der folder sig ud på asfalten, og dem der foretrækker at være i hvileområdet.

Siden åbningen har der blandt andet været omkring 11.000 besøg, cirka 50 skolebookninger, flere netværksmøder og mange fødselsdage.

- Vi er blevet bekræftet i, at det virkelig er et hus for alle.

Grundtanken i GAME Streetmekka er at skabe et inkluderende fællesskab på tværs af alder, kultur og baggrund.

Annonceret indhold

Nyeste