Der er stor interesse for både spil, events - og muligheden for at bygge og male figurer

AALBORG: Spilaftener, evnts og brætspil. Du får det hele hos Aalborg Spilforsyning - og det hitter så meget, at pladsen er blevet for trang.

- Vi er simpelthen vokset ud af det nuværende sted, vi har brug for mere plads til både spillerum og varelager, siger medejer Allan B. Christensen, der står bag spilforsyningen sammen med tre kammerater.

De har oplevet stigende interesse for både at købe og spille, siden de åbnede Aalborg Spilforsyning på den nuværende adresse i Algade for tre år siden.

- For os er det at spille del af et community, og vi vil gerne understøtte folks hobbyer med eksempelvis events og spilaftner, siger Allan B. Christensen.

- Og det er ikke sjovt at spille alene, vi sørger for, at folk finder hinanden i fællesskaber. Vi gør meget ud af at ramme bredt, så alle kan være med og finde et spil, der passer til den enkelte.

Ejerne regner med at åbne i begyndelsen af november i Bispensgade 34 på hjørnet op mod Vesterbro. Og udover klassikere som kortspillet Magic, brætspil og figurspil med blandt andet Star Wars-tema, tager de også deres engagement med.

- Vores fælles passion for spil skinner igennem, når vi vejleder. Vi har tid til vores kunder og til at give en god service, siger Allan. B. Christensen.

Han fortæller, at der bliver plads til op mod 100 i det nye spillerum - hvor du udover at spille også kan bygge og male figurer - når der ikke længere er så mange corona-restriktioner. Og så glæder ejerne sig ellers til de nye lokaler, som de har lejet gennem EDC Erhverv.

- Vi glæder os og håber selvfølgelig også, at vi kan fastholde den stigende interesse, siger Allan B. Christensen .

- I forbindelse med corona-nedlukningen af landet er nye kunder kommet til, og vi kan også se, at de eksisterende bruger mere tid her.

Som nævnt åbner Aalborg Spilforsyning i Bispensgade 34 i begyndelsen af november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...