SunCharter vil næste sommer sende os til en af de allermest populære ferieøer. Foto: SunCharter
Livet her

SunCharter vil sende dig til populær ferieø

Lancerer nyt rejsemål efter kundernes ønsker

21. oktober 2019 kl. 18:30

AALBORG: Det er et af danskernes mest foretrukne rejsemål, og fra næste år kan du også komme med SunCharter til Mallorca fra Aalborg Lufthavn.

Rejseselskabet har netop offentliggjort, at den populære ø bliver en sommernyhed i 2020. Der bliver ugentlige afgange fra lufthavnen, som netop er blevet kåret til landets bedste ved Danish Travel Award.

- Vi har de sidste par år kunne se, at vores gæster i højere grad har efterspurgt rejser til populære Mallorca og det har vi selvfølgelig lyttet til. Derfor er vi meget begejstret for, at det nu er lykkedes os at tilbyde nordjyderne rejser til dette eftertragtede rejsemål allerede fra næste sommer, siger salgschef hos SunCharter Kjeld Gadegaard i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Mallorca er jo et rejsemål, som de fleste danskere kender og øen i sig selv har så mange gode feriebyer, hvorfor vi har valgt at tilbyde hoteller i hele to områder; Alcudia Bugten på Mallorcas nordkyst samt Cala d’Or på østkysten. Derved sikrer vi, at vi giver vores gæster et endnu bredere udvalg og hvor der er noget for enhver smag.

Annonceret indhold

Nyeste