Den her er til dig, der er på udkig efter takeaway, der ikke giver dårlig samvittighed

Januar – julemaden har sat sig tungt og du trænger måske til en indre hovedrengøring med sunde sager som et slags nytårsforsæt? Gør det nemt for dig selv, og spis ude hjemme med takeaway fra de lokale, restriktionsramte spisesteder. De har, især nu, brug for den håndsrækning og lad os bare være ærlige: planlægning, indkøb og knokleri i køkkenet er ikke øverst på ønskelisten. Derfor giver vi her 5 bud på sund takeaway, du kan ty til for en sund start på 2021.

Nadias Sandwichbar

Den lokale, geniale sandwichkæde, som du med garanti kender, har siden 1998 langet lækre sandwich over disken, og de er nu at finde seks forskellige steder rundt i byen. Bestselleren i det store sandwichsortiment er kylling/bacon med karrydressing, og ellers byder Nadias på en kæmpe bland-selv salatbar med årstidens grønt og forskellige pastavarianter. Prisniveauet er generelt i den lave ende og er du studerende, får du yderligere 10 procent i rabat.

Klik ind på Nadias hjemmeside her.

Din Vitamin Bar

Kastetvej 41

Sandwiches, salatbowls, shakes og farverig, friskpresset juice er alt sammen noget, du kan forkæle dig selv med fra vitaminbaren i Vestbyen. Tillad os at foreslå en grillet sandwich med avocado, mayo, pesto og mozarella, en sikker, grøn vinder! Er du til mere end bare det enkelte måltid, så kan du få vejledning til madplaner og juicekure med fokus på en sundere livsstil.

Det anbefales, at du benytter dig af online eller telefonisk bestilling, så maden er klar, når du kommer. Hvis du bestiller for 200 kroner, leveres maden lige til din dør.

Klik ind på Din Vitamin Bars hjemmeside her.

Restaurant Flammen

Østerågade 27

Hos Flammen rummer takeaway-kortet mange forskellige menuer, og vi har tidligere haft dem på listen over god tømmermændstakeaway. Men her udelukker det ene altså ikke det andet. Flammen tilbyder nemlig muligheden for, at du selv kan designe din menu ved at vælge kød, tilbehør, salat, dip og så videre. På den måde kan du sikre dig, at menuen matcher lige netop dine smagsløg.

Klik ind på Flammens hjemmeside her.

Chop’n Wok

Reberbansgade 12A

Inspireret af det asiatiske køkken byder Chop’N Wok på forskellige thairetter, sushi og wok. Samtlige retter laves fra bunden med brug af friske råvarer og der er ingen friture involveret, så du behøves ikke blive ramt af dårlig samvittighed. Priserne ligger på 40-50 kroner, så samvittigheden skal heller ikke lide på den front.

Klik ind på Chop’N Woks hjemmeside her.

Restaurant Nam

Vesterbro 76

I den mere ekstravagante ende kan Restaurant Nam nævnes, hvor maden kommer ud af en kombination af det ny nordiske og asiatiske køkken. På takeawaykortet er der to menuer: ”Mellem Nam” med seks retter og ”Store Nam” med ni retter, og de består blandt andet af aubergine, hjertesalat, vesterhavsfisk og grillet andebryst.

Takeaway laves kun fredag og lørdag. Anbefalingen lyder, at man ringer og bestiller i forvejen og helst inden klokken 15.

Klik ind på Nams hjemmeside her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...