45-årig fysioterapeut åbner Sundhedsfokus med tværfaglige behandlingsforløb på Skalborg Bakke

SKALBORG: Et nyt sundhedshus skal gøre det nemmere at være patient. Her er en lang række specialer nemlig samlet under samme tag, så det bliver nemt at tilbyde tværfaglige behandlingsforløb.

Med det nye sundhedshus er en drøm gået i opfyldelse for den 45-årige fysioterapeut Anette Lehmann, der er indehaver af Sundhedsfokus.

- Det kræver ofte flere specialer at tilbyde en patient den optimale behandling. Eksempelvis vil en patient med slidgigt i knæet udover fysioterapeutisk behandling ofte kunne have glæde af at tale med en kostvejleder, så der kan komme et par kilo af sidebenene. Eller måske have brug for hjælp fra en bandagist, som vil kunne rette på uheldige knæ- og fodstillinger. Og så er det jo rigtigt nemt, at patienten bare kan gå ind i et andet lokale her i huset for at få den rette hjælp frem for at skulle køre på kryds og tværs gennem byen, siger Anette Lehmann, som har 20 års erfaring som fysioterapeut og senest har været ansat i Arden Fysioterapi og nu har åbnet Profysio i Sundhedsfokus.

Anette Lehmann har ofte oplevet, at det har knebet for patienterne med at komme videre til næste behandlingssted, når hun som fysioterapeut havde gjort alt, hvad hun kunne.

- Ofte er patienten enig i, at der skal gøres noget mere for at komme et problem endeligt til livs, men nogle gange rækker patientens overskud ikke til på egen hånd at opsøge en psykolog eller måske en kostvejleder, og så bliver det ved tanken. Dermed får patienten ikke den optimale behandling, og det er selvsagt ærgerligt. Men her er specialerne samlet, og så bliver det meget lettere for patienten, og vi behandlere får samtidig stor glæde af hinandens fagligheder, når vi kan lave faglig sparring i hverdagen og planlægge tværfaglige behandlingsforløb, siger Anette Lehmann, som glæder sig over at have fået selskab af en psykolog, en kostvejleder og et bandagistfirma i Sundhedsfokus på Hobrovej.

- Men der er flere lejemål, og det skulle virkelig glæde mig at byde velkommen til endnu flere fagpersoner, eksempelvis en jordemoder og en børnefysioterapeut, men det kan også sagtens være andre sundhedsspecialer, siger Anette Lehmann.

Sundhedsfokus åbnes officielt ved en reception på Hobrovej 374 fredag 19. januar fra 14-17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...