Der er så yndigt at følges ad, og det har bandet Suspekt og Nibe Festival nu gjort i 12,5 år

AALBORG: Nibe Festival er kendt for at være gode mod de kunstnere, som lægger vejen forbi Skalskoven. Derfor faldt det dem også helt naturligt, at lave en æresport, finde et hornorkester og skrive en sang, inden Suspekts ankomst lørdag eftermiddag. Det er nemlig 12,5 år siden, at festivalen og bandet fandt hinanden, og det skulle fejres.

Suspekt vidste ingenting om kobberbryllupsfesten og de ventende gæster. De troede bare, de skulle tjekke ind på festivalen præcis, som de plejer.

Camilla Gammelgaard
Der blev krammet i stor stil, da Suspekt fik deres overraskelse. Foto: Ricky Sam Smith

Derfor var det også tre meget overraskede gutter, som kom gående ind i Backstage-området. Hornmusikken gik straks i gang, og de fremmødte gæster brød ud i sang og viftede med deres papirflag og kastede med konfetti.

Emil Simonsen, også kendt som Orgie-E, Andreas Bai Duelund, kendt som Bai-D og Rune Rask kiggede rundt, og smilene var brede. Da musikken stoppede, tog festivalleder Peter Møller Madsen ordet for at takke bandet for et godt ægteskab, som han selv formulerer det.

Camilla Gammelgaard
Det er 12,5 år siden, at Nibe Festival bookede Suspekt første gang. Foto: Ricky Sam Winther

- Det er et ægteskab fyldt med kærlighed. Skilsmisser er blevet så moderne, men det skal vi ikke have noget af her. Jeg håber også, at vi kan fejre sølvbryllup sammen, sagde han blandt andet.

Suspekt startede med at spille koncerter på Nibe Festival tidligt i deres karriere, og de har ved flere lejligheder givet udtryk for, at de har tænkt sig at fortsætte med at komme indtil den dag, de ikke får lov mere.

Camilla Gammelgaard
Her er det Emil Simonsen, også kendt som Orgie-E, fra Suspekt, som takker de fremmødte gæster. Foto: Ricky Sam Winther
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...