Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Oktober er landet sikkert og trygt, og nu er der ikke længe til, vi kan holde efterårsferie.

Indtil da må vi holde ud, hænge i og heldigvis tilbyder weekenden et dejligt afbræk væk fra hverdagens trummerum. Bliv bevidsthedsudvidet med en af dansk syrerocks sande legender, støt brysterne, tag til udstilling/fernisering og sidst men ikke mindst - hav en rigtig god weekend!

Fredag: Koncert med kongen af dansk syrerock

Er du til musik af den gamle skole, hvor det er tilladte at udtrykke sig som skæv eksistens og med fascination af det bevidsthedsudvidende? Så har du måske allerede stiftet bekendtskab med Uffe “Guf” Lorentzen, der bl.a. er kendt fra bandet Baby Woodrose samt den dansksprogede gruppe Spids Nøgenhat - og hvis ikke du allerede kender ham, så er det på høje tide.

Uffe er i øjeblikket på tour i det danske land med sin seneste plade “Triprapport”, og fredag aften spiller han i Aalborg. Få dig en på opleveren og lad dig flyde med ind i Uffes psykedeliske univers.

Hvad - Koncert med Uffe Lorentzen

Hvor og hvornår - Studenterhuset, Gammel Torv 10, 9000 Aalborg. Fredag kl. 20

Hvor meget - 140,-

Marcus Delfer
Uffe Lorentzen er kendt fra bl.a. Baby Woodrose og Spids Nøgenhat - fredag spiller han på Studenterhuset. Arkivfoto: Mette Nielsen

Lørdag: Lyserød Lørdag

I den gode sags tjeneste bliver din kommende lørdag lyserød, og hvad går det så ud på?

Kort sagt, rigtig meget forskelligt, men for at ridse lidt op, kan du fra kl. 11-14 opleve et markedstelt på Nytorv, hvor du har mulighed for at købe forskellige ting, sager og Støt Brysterne-produkter.

Hvis ikke, du føler for den hyggelige markedsstemning, kan du, i samme tidsrum, tage med familien i Leos Legeland, hvor der vil afholdes et stort amerikansk lotteri med børnevenlige præmier - og hvor overskuddet går til brystkræftsagen. Programmet er stort og mangfoldigt, så kig på Facebook (Lyserød Lørdag) for at få det fulde overblik.

Hvad - Lyserød Lørdag

Hvor og hvornår - Markedstelt på Nytorv/Amerikansk Lotteri i Leos Legeland. Lørdag kl. 11-16

Hvor meget - Markedsteltet er gratis, Leos Legeland alm. entré

Søndag: Kunstudstilling i Huset

I Danmark bor syriske Juan Mahmoud, der både er kunstner og fotograf.

Juan har særligt øje for forskellige rums dybder, steders dybder, og selvom hans ophav er flere tusinde kilometer fra kongeriget, har han forelsket sig i vores natur, arkitektur, spejlinger og forskellige stemninger.

Alt dette kommer til udtryk i hans udstilling, der starter med en fernisering denne søndag. Juan kom oprindeligt til Danmark i 2012, hvorefter han brugte sine fotografiske evner som terapi for de grusomheder, han har været vidne til i sit liv. Udstillingen er derfor et af Juans fotoprojekter, der viser dig nogle andre sider af de ting, der normalt virker naturlige, og som man ikke nødvendigvis bemærker yderligere.

Hvad - Udstilling og fernisering i Huset i Hasserisgade

Hvor og hvornår - Hasserisgade 10, 9000 Aalborg. Søndag kl. 12. Udstillingen kan ses frem til 30. oktober

Hvor meget - Arrangementet er gratis

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...