Her kan man være sammen på en coronasikker måde

AALBORG: En del af julen er at tage på juleture. I år er mange af de traditionsrige udflugter dog blevet aflyst, og der skal kigges langt efter julemarkederne. Men juleudflugten kan sagtens foregå til søs i stedet for. Go Boat holder åbent så længe vandet tillader det.

- Vi regner med at holde åbent ind til den 13. december, for der plejer det at blive så koldt, at bådene ikke kan sejle. Men hvis det her vejr fortsætter, er vi klar til at leje både ud frem til jul, fortæller Lars Bo Willumsen fra Go Boat i Aalborg.

Her kan man leje en båd og nyde Aalborg og Nørresundby fra vandsiden, og man behøver ikke være bange for at fryse.

- Vi har nogle fine dragter, som man kan låne til turen, så man ikke behøver at fryse. Man er også mere end velkommen til at tage en kop varm kakao eller the med på turen, fortæller Lars Bo Willumsen.

På turen kan der også medbringes gløgg eller en romtoddy, men Lars Bo Willumsen anbefaler dog, at kaptajnen holder sig ædru. Når man lejer en Go Boat, skal man selv styre båden, og man får naturligvis grundige instrukser, inden man sejler ud.

- Vi har haft nogle, som også spiser frokost på fjorden. De har dug og det hele med, oplyser Lars Bo Willumsen.

Du kan leje din båd på timesbasis, og bådene sejler så længe det er lyst. Det koster 399 kroner for en time.

- Man må være otte personer ombord af gangen, så man kan sagtens overholde restriktionerne angående forsamling, fortæller Lars Bo Willumsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...