Aalborgs hyggeligste tog omdannes til et gruopvækkende halloweentog

AALBORG: Der er normalt lagt op til hygge på allerbedste Harry Potter-manér, når Limfjordsbanen inviterer gæster ombord på det fine, gamle damplokomotiv.

Men ikke denne gang! I anledning af halloween omdanner Limfjordsbanen nemlig det ikoniske veterantog til et vaskeægte spøgelsestog.

- Vi er normalt kendt for at drive det hyggelige veterantog, men til Halloween er toget forvandlet til noget lidt mere uhyggeligt.

- Det gamle veterantog er i dagens anledning pyntet op med spindelvæv, edderkopper og andre gyselige genstande for at skabe den allerbedste halloweenstemning for alle dets passagerer, skriver Limfjordbanen på sin Facebookside.

Det foregår allehelgensaften 31. oktober, og der er stadig ledige biletter tilbage.

Udover lidt uhyggelig underholdning på turen, der er tilegnet alle aldre, vil der ved de enkelte stop være mulighed for at komme helt tæt på det fine, gamle tog.

Der vil være treats til de mindste og en konkurrence med præmie til den heldige.

Turen tager ca. 40 minutter, og der køres to ture.

Første tur: Afgang Aalborg: kl. 17.50, ankomst Lindholm: kl. 17.55, afgang Lindholm: kl. 18.25, ankomst Aalborg: kl.18.30

Anden tur: Afgang Aalborg: kl. 18.50, ankomst Lindholm: kl. 18.55, afgang Lindholm: kl. 19.25, ankomst Aalborg: kl.19.30

Billetterne koster 120 kr for voksne og 60 kroner for børn.

Du kan købe billetter til spøgelsestoget her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...