Marcus Delfer guider til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Selvom sommervejret har været noget trist på det sidste, har det ikke ændret på byen og borgernes lyst til at komme ud og mærke kulturlivet. Først en nydelig operafestival, så Den Blå Festival, i denne uge er der madfestival, og mange går allerede nu og glæder sig til den kommende comedy festival.

I Aalborg sker der noget hele tiden, og derfor kan det også nogle gange være svært at navigere rundt i fornøjelserne, men vi har her samlet tre tip til din kommende weekend. Må den blive rigtig god!

Fredag: Madfestival

Igen i år kan du forkæle dine smagsløg, når der afholdes Nordjysk Madfestival fra tirsdag til lørdag.

I dagene op til weekenden har du mulighed for at smage på forskellig mad fra nordjyske restauranter, men når kalenderen viser fredag, kulminerer festivalen på Gammeltorv, som forvandles til et madmekka.

Programmet er bredt, og du kan både tilmelde dig workshops eller bare gå på opdagelse i teltene på Gammeltorv, hvor der selvfølgelig vil være gratis adgang. Gå ikke glip af den gode gastronomi, der på forskellig vis kan opleves i bybilledet hele festivalen igennem.

Hvad - Nordjysk Madfestival

Hvor og hvornår - Gammeltorv, 9000 Aalborg. Fredag fra kl. 14, lørdag fra kl. 10

Hvor meget - Gratis adgang på Gammeltorv. Se det fulde program for mere info

Lørdag: Cabaret i verdensklasse

Du har sikkert allerede bemærket det store spejltelt, der er slået ud på Teglgårds Plads ved Nordkraft.

Teltet har igennem sit 90 år lange liv dannet ramme for forskellige oplevelser og indbudt til latter hos både store og små. Verdenspremieren er allerede skudt i gang, og nu på lørdag er det sidste chance for at opleve årets La Soirée, før kunstnerne tager showet med videre ud i verden. Showets producer og instruktør Brett Haylock vandt tilbage i 2015 prisen for Verdens Bedste Show, og igen i år har han sammensat et fantastisk hold, der med garanti vil sætte gang i dine lattermuskler.

Hvad - La Soirée

Hvor og hvornår - Spejlteltet Paradiso, Teglgårds Plads, 9000 Aalborg, lørdag kl. 20

Hvor meget - Billetter koster fra 245,-. Der kan også tilkøbes middag. Se Skraaen.dk for mere info

Marcus Delfer
Store og små kan give den gas i legeland i DGI Huset på søndag. Arkivfoto: Peter Broen

Søndag: Legeland for hele familien

Traditionen tro er der hver søndag åbent for hele familien i DGI hallen, Nordkraft. Her bliver hallen bygget om til et kæmpe legeland, hvor der er rig mulighed for at klatre og springe i sikre rammer. Samtidig har den Grønne Café også åbent, hvor hele familien kan ernære sig med et sundt frokostmåltid. Så tag tempoet ned, nyd samværet med hinanden og få pulsen op, selvom det er søndag.

Hvad - Søndagslegeland i DGI

Hvor og hvornår - DGI Huset Nordkraft, Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg

Hvor meget - 50 kr. pr. person. Opbevaring af evt. jakke koster yderligere 10 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...