Gæster, kunstnere og frivillige har festet igennem i skoven, og nu er vi nået til vejs ende for i år. Se billeder fra festivalen

AALBORG: Den 35. udgave af Nibe Festival er slut, og det har været fire dage med en masse koncerter fra både nye ansigter og vaskeægte Nibe-veteraner. Det blev også et år, hvor festivalen kunne melde totalt udsolgt alle dage.

Gæsterne kan se tilbage på en festival, hvor vejret bød på lidt af det hele. Det startede pænt, men især torsdag var en udfordring for både personale og gæster, da vind og regn drillede. Det fik blandt andet en del telte på campen til at brase sammen, men alligevel kom Nibe Festival i mål budgetmæssigt, og humøret blev holdt højt blandt publikum. Vejret vendte fredag, hvor sommeren atter kom tilbage og gav både en flot blå himmel og en masse sol over skoven.

Camilla Gammelgaard
Humøret var højt, og gæsterne holdt en kæmpe fest. Her til Suspekts koncert på Stor Scene lørdag. Foto: Martin Damgård

Ligesom vejret bød festivaldagene både på op- og nedture. Det kom nemlig frem, at der var en del falske billetter i omløb, og det fik festivalen til at advare folk, som havde købt deres igennem andre kanaler end de officielle. De positive ting overskyggede dog hurtigt den historie.

Onsdag bød for eksempel på koncert med hovednavnet Westlife, som trak et stort publikum hen for at skråle med på de utallige nostalgiske numre og den første nattefest på Stor Scene, som blev leveret af TopGunn. Torsdag trodsede publikum vind og vejr og festede igennem til alt fra Johnny Madsen på Blå Scene til L.O.C. på Stor Scene.

Camilla Gammelgaard
Her er det Simon Kvamm, som er forsanger i Nephew, der trak et kæmpe publikum til Stor Scene. Foto: Martin Damgård

Fredag blev der sat tilskuerrekord ved Stor Scene for i år, da Nephew indtog scenen med deres helt unikke liveshow. De dukkede pludselig op midt på pladsen under koncerten og sang nogle af deres største hits i en intim udgave kun tilsat klaverspil, hvilket vakte stor begejstring blandt publikum.

Lørdag var der blandt andet kobberbryllupsfest, da det er 12,5 år siden, at Nibe Festival bookede Suspekt for første gang, og de er troligt vendt tilbage hvert år siden. Det blev fejret med et surpriseparty, hvor gruppen blev overrasket med en æresport, hornmusik og fremmødte gæster med flag i hænderne.

Camilla Gammelgaard
Suspekt blev overrasket med en kobberbryllupsfest, da de ankom lørdag. Foto: Ricky Sam Winther.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...