Waiteer melder om millionunderskud igen år, men en ny strategi forbedre deres økonomiske situation

AALBORG: Der er hård konkurrence på det danske takeaway-marked, og det kan det aalborgensiske madleveringsfirma Waiteer skrive under på.

Siden opstarten i 2016 har Waiteer ikke haft overskud på kontoen, og de sidste tre år har underskuddet været i millionklassen. Senest på knap 13 millioner i 2021.

- Da Waiteer var alene i mange af de jyske byer, kunne vi lidt selv diktere priserne, men når Wolt så går ind i en by, vi er i, så sænker de deres priser, indtil de får ordrer nok. Så kommer Hungry, og så sænkes priserne igen, forklarer Søren Ib Sander, direktør hos Waiteer.

- Og vi er alle sammen nødt til at gå med på den leg, men vi ender jo bare det samme sted, hvor det er svært at tjene penge, tilføjer han.

Derfor har virksomheden lavet et strategisk retningsskifte, som skal vende skuden hos Waiteer og samtidig få virksomheden til at fremstå mere attraktiv overfor restauranter og caféer.

- Vi forventer, at regnskabet går i nul i 2023, men om vi kan ramme plus, det ved jeg ikke, siger Søren Ib Sander.

Læs hele artiklen på Nordjyske.dk og bliv klogere på, hvorfor der er hård konkurrence på det danske takeaway-marked, og hvad Waiteer's nye strategi indebærer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...